Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Офроуд застраховка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Офроуд застраховка

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
    Според мен няма значение каква е колата. Декларираш, че ще оффродстваш с нея.
    Та ще е трудно на застрахователя да смята риска и премията според колата.
    Би трябвало да има според мойта проста логика.Аз декларирам,че излизам с Е класата на оффроуд и ако не ми искат повече от 2000 лева на разходка ще сьм на далавера от всякьде или поне те ще са на чиста загуба.Идеята че не е правено за в гората си стои,а кой и как ще определи кое е правено за гората?
    Айде да забравим Е класата,има шанс да е 4матик Щаер,нека вземем нещо по-спортно,Порше примерно,ммммм 911
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Вече си го представям- Нашатата компания не може да изплати разходите по вашето спукано стъкло понеже вие не сте монтирали ванти!

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        Би трябвало да има според мойта проста логика.Аз декларирам,че излизам с Е класата на оффроуд и ако не ми искат повече от 2000 лева на разходка ще сьм на далавера от всякьде или поне те ще са на чиста загуба.Идеята че не е правено за в гората си стои,а кой и как ще определи кое е правено за гората?
        Айде да забравим Е класата,има шанс да е 4матик Щаер,нека вземем нещо по-спортно,Порше примерно,ммммм 911
        Е така де. Според колата и оценката на риска. То няма рязка граница - тея са Офф тея не са.
        О899 2б2 1З2

Коментар

Има една много хубава поговорка-"Кучето като не знае как да лае-само вкарва вълка в кошарата."

Нека да не си вкарваме автогол, всички застраховки са измамни, не знам защо толкова сте се вманиачили да се застраховате. Ако ви е страх от щети-не влизате в гората.

Според мен темата е не за ключ, а за триене. Току-виж я е прочел някой застраховател, а те имат силно лоби в парламента...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
            Е така де. Според колата и оценката на риска. То няма рязка граница - тея са Офф тея не са.

Ще е интересно - и на стара и на нова радиатора си е радиатор и пак е на една педя от земята.Старите коли няма да им излиза сметката,новите пьк едни гори ги гонят не си е истина...............Аз не го виждам освен ако не е пакет както каза Тьртея,но пак не излиза,тя застраховката като цена трябвяа да е половината кола по документи или цялата и реална пазарна стойност.
            Малко да ми тропат скорости на Туарег,навираш го в гората,грьмват и колко са му скоростите?

Не си го и представям и ще е интересно да го видя измислено.

Коле не бой се,твоята по дефиниция е автомобил за развлечения,за гората не става вьпрос - A sport utility vehicle (SUV) is a generic marketing term for a vehicle similar to a station wagon, but built on a light-truck chassis

Баш си у категорията
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Добре го даде примера с "класата"и Порше911.Сега и "Туарега" да докажеме,че е оффроудър-и готово
              Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

ТИ НА КОГО ВИКАШ СУВ БЕЕЕЕ....
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аз нищо несъм казал,но не отричам смисъла на казаното
                  Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    ТИ НА КОГО ВИКАШ СУВ БЕЕЕЕ....

Не се отмятай сега,Витара = СУВ,не може всеки да е истински звяр.

А иначе офф от темата - в нашия занаят има различни класове които ги покрива застраховка в дадени сезони и местоположение като се взима под внимание и кой кара.Няма как да те застраховат ако нямаш идея за какво иде реч,караш фьстьк който не е правен за там и го караш през времето на ураганите.Просто ти казват - от тая до тая дата,от това до това място с тоя и тоя ..................застаховка нямаш.Не частична или само това или онова,НИКАКВА НЯМАШ.

Стара или нова дифа си е диф,цената в дильра е все една.Кой и кьде и кога ще я кара как ще го определят?Коя става и коя не пак не ми е ясно.Тук имат удьлжена застраховка - застраховаш си колата ако е твоя,имаш под 100 000 мили,не я ползваш за да вадиш пари с нея,не я кара друг,няма подобрения.............и ако скапе алтернатор ти покриват дадена част от мангизите.
                    Това да ми застеаховат играчката която сьм и пернал 35ци на малко дифче и да се цупя що не ми го плащат след като е на парчета не го виждам.Едни луди сметки и пак няма да излезе крайната.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Много се извинявам за офтопика ама не се сдържах
                      Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                      ...
                      - A sport utility vehicle (SUV) is a generic marketing term for a vehicle similar to a station wagon, but built on a light-truck chassis
                      ...
                      Това ме навежда на мисълта (породена от подписа на един колега):

"Моят SUV може да не е джип, но пък твоят джип e SUV"
                      Последно редактирано от krasi-mir; 29-06-12, 10:34.
                      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                      Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X