Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Внос на голям двигател без акциз/мито...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Внос на голям двигател без акциз/мито...

[quote=BatGeorgeone;183889]Здравейте,

Знам, че има много теми подобни из нета и тук, но никъде не е много ясно, за това питам.

Искам да си вкарам от чужбина джип с голям двигател(над 4 литра, над 164 кс).

Мога ли да не платя акциза, няма да го регистрирам, искам го само за части?

А ако внеса само голям двигател дали ще дължа нещо по вноса?

Предварително благодаря.

кои и от каде ще разбере че си си купил двигател, ако не използваш блока за друга кола.акциза се дължи след регистрация но ако не регистрираш само с хвърчащата бележка(договор или фактура) от къде ще разберат,че си купил и внесъл двигателя,качваш го в багажика и си ко докарваш,разглобяваш и ползваш.А ако блока няма номер печелиш шестица

Коментар

Печелиш шестица ако твоята регистрация е без номер на двигател
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Моята регистрация е такава ДЖИП ЧЕРОКИ 4 литра, без номер на двигател.

В Англия намирам в ИБЕЙ много джипове за под 2-3 000 лева, намират се ударени и по-евтини, там не тачат много големите бензинови двигатели...

Малко да се постопли и ако някой е навит отиваме за 2-3 джипа от там, плана е аз купувам 2 джипа един на колесар един дърпа + бих желал да имам поне още един с мен, за подкрепа и за помощ, защото пътя е около 3000 КМ +

Вариант 2ри, купува се джип и се качва на камион в Германско или някъде там където има много Български автоджамбази, около 800 лева е камиона, пести се риска за машината да се строши на пътя и горивото храната и спането като се сложат не идва много по-скъпо, според мен.

Много поздрави,
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

На мен ми е влязла същата муха , през Холандия до Англия ,но за ЛР-и: един цял и един за части. Обаче си мисля , че има ограничение теглото на буксира да не е повече от теглото на дърпащия- т.е не може еднотипни коли да се дърпат с платформа. От друга страна имам много познати ,които карат от Холандия по-големи камиони , така че не е невъзможно, само наистина да се постопли .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X