Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трактор - с пари от еврофондовете?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Трактор - с пари от еврофондовете?!

Някой купувал ли е селскостопанска техника през САПАРД ?

От октомври влизат 5 милиарда евро, за тези които искат да работят на село. Тъй като съм един от тях и ще купувам такава техника, ще съм много благодарен на някой който вече е драскал хартиите...

До: Трактор - с пари от еврофондовете?!

Добре дошъл! Няма вече САПАРД!
    Но...има еврофондове .Регистрира ли се като земеделски производител?Община,разплащателна агенция?
    B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
      Добре дошъл! Няма вече САПАРД!
      Но...има еврофондове .Регистрира ли се като земеделски производител?Община,разплащателна агенция?
      Сега ми кажи, че жънеш в тези полета и ще отворя една, всъщност повече от една бира в твоя чест!
      А ако кажеш, че имаш хора за подготовка на проекта, консултанти и помощник за предвижване на документацията, ще падна от коня !

Регистрациите са лесни, трябва ми консултант за 5 годишен план, сложни схеми и т.н....така да се каже да доим продължително сладката европейска крава!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
        ще падна от коня !
        Недей, ще развалиш хубавия аватар
        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Все ми се струва ,че да се облажиш в тия евро фондове трябва
          да говориш турски.

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
            Сега ми кажи, че жънеш в тези полета и ще отворя една, всъщност повече от една бира в твоя чест!
            А ако кажеш, че имаш хора за подготовка на проекта, консултанти и помощник за предвижване на документацията, ще падна от коня !

Регистрациите са лесни, трябва ми консултант за 5 годишен план, сложни схеми и т.н....така да се каже да доим продължително сладката европейска крава!
            Да,жъна в тези полета,отваряй бирата.Искам да те предупредя ,че за да има човек успех в тези начинания ,трябва определена последователност ,а не хаотични действия.Така ,че ,първо се регистрирай.Надявам се си в час със себе си какво смяташ да отглеждаш,да гледаш ,да произвеждаш и т.н.
            После-четеш "наредба №.........от дата.....за условията и реда за подпомагане на производителите на .............."издадена от МЗГ според програмата и това което ще гледаши т.н.В тези наредби си пише "Европейската комисия ...плаща за ....по регламеннт номер....,трябват договори.....,заявление за.....и т.н други условия ,немаловажни ,например как да си намериш гарантираща банка,как да вземеш евросубсидиите от банка преди да са отпуснати и други .
            Мога да ти кажа и "хора",ако тези изобщо могат да се нарекат така ,ама неискам, за да не се излагам пред тебе ,защото аз с едни "хора" такива,които ми препоръчаха за план и обосновки,количествени сметки и т.н , докато се разбера за "багажа",кога колко и какво и докато ми философстваха колко е трудно тепърва ,ама може би -да ,може би -не ,сега се прохождало ,после ще е по лесно и т..н.ми побеля косата и изтървах някои срокове ,ама тях това много ги ползва.Хайде сега наздраве.
            B+

Коментар

Vokel, кажи ако примерно нарисуваме с теб тия хартийки и еврочиновниците ги изподраскат и са съгласни, колко от цената на трактора ще поемат бедните европейски данъкоплатци?

П.С. /оффтопик/Vokel, тия чиновници са голям майтап, предполагам че си късаш нервите с тях, ама да ти кажа - дойде при мен едно същество с останки от вторични полови белези - женски индивид, за работа, завършила в Брюксел курс за еврочиновник и спечелила първо място, демек одобрено от европейците като най-читаво от нашите завалийчета..
              Когато я пробвах в реална обстановка, в началото реших че е страшно остроумна, защото разсмиваше целия офис, при това при всяко отваряне на устата...
              Ужаса настъпи, когато е вдигнала телефона на един сериозен клиент, а той след това ме избра директно мен, тогава разбрах истината, че не се майтапило, а си е с толкова умствен багаж!!

Коментар

Вальо,

Имам една колежка от университета, спечелила е доста проекти последните години, тя само от това си вади хляба, мога да ви свържа ако ти трябва консултант като си слагам името зад нея.

Поздрави,
                Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                  Вальо,

Имам една колежка от университета, спечелила е доста проекти последните години, тя само от това си вади хляба, мога да ви свържа ако ти трябва консултант като си слагам името зад нея.

Поздрави,
                  Е това е приказка!

Спести ми безброй тъпи циркаджийски срещи и измислени интервюта!

Като се върна през септември, ще се видим, но няма по-добро от личната препоръка в този дух!

Коментар

ОК,

До тогава приятно изкарване.

Поздрави,
                    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X