Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви са колите в КАПИТОЛИЯ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какви са колите в КАПИТОЛИЯ?

Колеги,имате ли мнение относно колите предлагани в Капитолия?Изглеждат читави,но имам леки съмнения.Харесал съм си нещо от там,но още се чудя дали да им се доверя.

От: Какви са колите в КАПИТОЛИЯ?

колите са лачени,а относно твоите съмнения няма да е зле да ги споделиш,так ще бъде по лесно да получиш и смислен отговор.
    ПАВКО
    0888802068

Коментар

Какво значи читави? Ако имаш предвид крадени, значи не са. Ако едно време си чувал за такова нещо, то сега не е така (не казвам, че и преди е било така де). Ако имаш предвид техническо състояние, то колата си е кола независимо от къде я взимаш. Не би трябвало да е проблем да я закараш и провериш. Та уточни си въпроса!
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Да за това питам,имали опасност да попадна на крадена,сглобена от 3 блъснати,с превъртян километраж и т.н.Като за километрите съм почти сигурен че 90% от колите по автокъщите са с върнати километри.

Коментар

Километража е превъртан на 99% от употребяваните коли,крадена едва ли някой вече ще продава.Не малка част са имали някакви повреди, по купети или по двигателя,преди да дойдат в България.Пробем е ако нещата са замазани само за продажба.
          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Защо темата е в този раздел???

Аз лично бих предпочел Софавто. Там често има попадения, защото ценообразуването се прави от истински търговец и себестойността се смята комплексно.
            За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
              Защо темата е в този раздел???

Аз лично бих предпочел Софавто. Там често има попадения, защото ценообразуването се прави от истински търговец и себестойността се смята комплексно.
              Интересно дай повече инфо.

Коментар

Един възрастен човек беше казал: "Колата е като жената, взема се на късмет, от вън я гледаш хубава, а незнаеш колко дявола са влизали в нея!"
                Интересен казус е че когато продавам евтина кола под цената и, никой не се обажда, балгарина е свикнал, че ако е евтино нещо не е наред, може ли обаче човек да си е купил друга кола и просто да продава старата, като не прави сметка - колко повече да и вземе?
                Според мен, харесваш кола, гледаш пробваш и късмет, никой не знае точно каква е историята и!

Коментар

Първоначално публикуван от Боян Богданов Преглед на мнение
                  Интересно дай повече инфо.
                  Просто минавайки през няколко бартера може да се окаже, че продава с печалба кола, купена за 10 и продадена за 5.
                  За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от Боян Богданов Преглед на мнение
                    Колеги,имате ли мнение относно колите предлагани в Капитолия?Изглеждат читави,но имам леки съмнения.Харесал съм си нещо от там,но още се чудя дали да им се доверя.

На твое място бих се поразровил из лизинговите компании. Има доста добри оферти за коли на 1-3 години и шанса да е магерена е малък. В Капитолия има голяма вероятност да налетиш на кола от бартер. Иначе това което традиционно внасят е на добро ниво.
                    My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Пазарувала съм от Капитолия не съм имал проблем с документи а и технически автомобилите се оказаха читави но всичко е на късмет при втора ръка автомобили.
                      Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

Цените са им доста високи(средно с около 20%) над пазарните, но те си имат таргет група клиенти която не се интересува особено от това колко плащат. Това ми е го е казвал мой познат, който работи там след възмущението ми за цените им. Лично на мен ми е скъпо да пазарувам от тях. Много по-евтино ми излиза да си хвана самолета(първа класа при това) и да си докарам кола от Германия, отколкото да купувам от Сали. Просто са скъпа автокъща за хора които незнаят стойността на парите си. Както се казваше:"За всеки влак си има пътници"
                        M57D30T1
                        W450

Коментар

Не всички цени са високи. Имат и на нормални цени. Верно, че си имат постоянни клиенти, но не само. Ама според мен не знаеш кой е Сали!
                          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X