Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Каско

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Каско

Вероятно ви се е случвала следната ситуация:
    Решавате да си карате количката из селските пътища да разгледате природата, но постепенно се озовавате в тунел от храсти, шубраци, лиани и общо взето няма къде да се обърне назад (а може и кола да има зад вас). Единствения път е напред във все по гъстия храсталак, който започва нежно да гали лъскавата боя и се надявате да излезете на открито, за да спре това непрестанно стържене от къде ли не.
    Въпросът ми е дали подобни щети по боята се поемат от Каско-то или сами си полирате боята?

От: Въпрос за Каско

Някъде,колегата Майкъл беше писал,че след подобна случка,му пребоядисали цялата кола по-каско.
    Отговора ще напълно ясен след като отидещ да заведеш щета.Маже би е добре,храстите да са на път от републиканската пътна мрежа,все пак.Поне за пред застрахователя .
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Още по добър вариант е щетата да бъде на паркинг с обяснението пред застрахователите,че сутринта при излизане за работа колата е намерена в този вид.Според зависимост от застрахователната компания имаш право в една щета без протокол от КАТ да заведеж определен брой детайли.И пак според застрахователя зависи колко щети без протокол от КАТ можеж да заведеж.Надявам се,че съм бил полезен.Поздрави.

Коментар

Застрахователят ми е Армеец, но се съмнявам, че ще приеме, че съм я намерил така. Просто следите са навсякъде и, поне за мен, е очевидно, че съм се врял из шубраците... Чудя се просто дали се признава такъв тип "самощета" или трябва да мисля някоя забавна история на паркинг, за да съм подготвен при огледа.

Коментар

Първоначално публикуван от genatanaceko Преглед на мнение
          Още по добър вариант е щетата да бъде на паркинг с обяснението пред застрахователите,че сутринта при излизане за работа колата е намерена в този вид. ...
          Първоначално публикуван от nwm Преглед на мнение
          ... или трябва да мисля някоя забавна история на паркинг, за да съм подготвен при огледа.
          Те тия, дето правят огледите, ядат доматите с колците. Като им праснеш една откровена лъжа по-скоро ще им дадеш повод да ти откажат.
          Последно редактирано от Чавдар (V93); 30-08-11, 10:29.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

След като ти пука за боята, колата ти няма каквато и да е работа в гората.
            А застрахователите не са толкова прости.
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Много е вероятно с едно пастиране да се оправят нещата
              Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                След като ти пука за боята, колата ти няма каквато и да е работа в гората.
                А застрахователите не са толкова прости.
                Така е, нямах намерение да си я драскам, но просто не прецених условията и най-вече дължината на участъка. Както и да е, Импрезата просто не е за офроуд.
                Все пак, някой наясно ли е дали това е застрахователно събитие покрито от Каско-то или не (аз от общите условия не се ориентирам нещо)?

А иначе драскотините изглеждат на пръв поглед повърхностни и мисля, че с пастиране ще се премахнат.

---
                Благодаря на всички изразили мнение по въпроса досега.

Коментар

Другият "варянт" е да теглиш по две черти от всяка страна с "пирон",така че да обхване цялата кола...и.и.и... застрахователя ще-неще,покрай чертите от пирона направени на паркинга "нощес",ще трябва да ти боядиса и драскотините от храстите!?! Успех!
                  SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

Няма застраховател който да прзнае щета извън републиканската пътна мрежа складови площи и часни имоти без значение има или няма протокол от КАТ а почети всички вещи лица са Професионалисти

Коментар

Първоначално публикуван от EIvanov Преглед на мнение
                      Няма застраховател който да прзнае щета извън републиканската пътна мрежа складови площи и часни имоти без значение има или няма протокол от КАТ а почети всички вещи лица са Професионалисти
                      Всъщност аз си бях на републиканската пътна мрежа, но на третокласен път.

Коментар

Първоначално публикуван от nwm Преглед на мнение
                        Всъщност аз си бях на републиканската пътна мрежа, но на третокласен път.
                        Е,значи е редно да ти уважът иска,пък те ако искат после да съдят община,държава,там който поддържа пътя.
                        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Колеги, днес бях в Армеец и всичко ми признаха - полиране на целия автомобил и боя на три по-сериозни ожулвания. Не искам да им правя реклама, но с мен поне бяха точни. Успех на всички с подобни щети.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X