днес се натъкнах на поредният абсурд в България
преди време си купих една предплатена сим карта на вивател
още тогава не искаше да работи в апарат който имам вгрден
в една от колите, но реших, че апарата е несъвместим с нова карта
на всичко отгоре на телефона за обслужване на клиенти, не можаха да ми дадат никаква информация
както и да е ползвах сим картата около 7-8 месеца, докато онзи ден гледам телефона изписал "ограничена услуга",
изключвам апарата включвам го пак и вече ми изписва "постви сим"
отивам аз днес в центъра на БТК/вивател от който си купих карата
и казвам какъв ми е проблема
бях зверски учуден когато ми беше заявено, че те нищо не можели да направят, трябвало да се обадя на телефон 123
след като им заявих, че това няма как да стане тъй като без сим карта не може да се набера, ми дадоха един телефон да се обадя
чашата преля, когато след близо 2 минутно чакане, и 4 пъти чух съобщението колко е важно за тях моето обаждане никой не вигна телефона
та все се надявах, че конкуренциата води до добро за клиента,
но явно ние в България можем да оборим всяко общо прието правило
преди време си купих една предплатена сим карта на вивател
още тогава не искаше да работи в апарат който имам вгрден
в една от колите, но реших, че апарата е несъвместим с нова карта
на всичко отгоре на телефона за обслужване на клиенти, не можаха да ми дадат никаква информация
както и да е ползвах сим картата около 7-8 месеца, докато онзи ден гледам телефона изписал "ограничена услуга",
изключвам апарата включвам го пак и вече ми изписва "постви сим"
отивам аз днес в центъра на БТК/вивател от който си купих карата
и казвам какъв ми е проблема
бях зверски учуден когато ми беше заявено, че те нищо не можели да направят, трябвало да се обадя на телефон 123
след като им заявих, че това няма как да стане тъй като без сим карта не може да се набера, ми дадоха един телефон да се обадя
чашата преля, когато след близо 2 минутно чакане, и 4 пъти чух съобщението колко е важно за тях моето обаждане никой не вигна телефона
та все се надявах, че конкуренциата води до добро за клиента,
но явно ние в България можем да оборим всяко общо прието правило
Коментар