Обява

Свий
Няма добавени обяви.

въпрос за автоморга в италия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• въпрос за автоморга в италия

Искам да попитам,знаете ли адресите на някой голями автоморги в италия,да са ако може до словенската граница
    0 8 76 36 8 542

От: въпрос за автоморга в италия

А някои знае ли при превоз на акумулатори от италия за българия какъв документ се изисква понеже доколкото знам се води опасен товар и е забранено дасе преозват.
    0 8 76 36 8 542

Коментар

ADR за камиона, фактура, нотификация, чмр

да не смяташ да внасяш акумулатори от Италия?
      Последно редактирано от gadnia_metal; 13-05-11, 07:20.

Коментар

Да само че бракувани, идеята ми беше че ако източа киселината от тях да ли пак ще се заяждат,защото пак си е акумулатор.
        0 8 76 36 8 542

Коментар

Да.

Ъъъъ... къде мислиш да я източиш тая киселина в Италия? Да не те опандизят още на място?
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнение
            Да само че бракувани, идеята ми беше че ако източа киселината от тях да ли пак ще се заяждат,защото пак си е акумулатор.

Топлата вода е открита, ако си пропуснал !

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
            Да.

Ъъъъ... къде мислиш да я източиш тая киселина в Италия? Да не те опандизят още на място?
            +1, но без "?"

Ако продаваш наркотици и "сръбски" цигари в Италия (особено северна) проблемите може и да са ти по-малки !

P.S. Аре да те черпа Джокер.
            Зимаш гадни картофи и почваш да обикаляш улиците с оферта за пълен бартер чувал картофи/акумулатор, без доплащане от страна на клиента. Така ще пропуснеш бая разходи, административни разправии и други проблеми.

P.P.S. И не ме издавай на мангалите за споделеното с теб, щото това го правят от бая време, и ако ги извадиш от бизнеса, не искам аз да понеса негативите !
            ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от x3mrjoe Преглед на мнение

Топлата вода е открита, ако си пропуснал !

+1, но без "?"

Ако продаваш наркотици и "сръбски" цигари в Италия (особено северна) проблемите може и да са ти по-малки !

P.S. Аре да те черпа Джокер.
              Зимаш гадни картофи и почваш да обикаляш улиците с оферта за пълен бартер чувал картофи/акумулатор, без доплащане от страна на клиента. Така ще пропуснеш бая разходи, административни разправии и други проблеми.

P.P.S. И не ме издавай на мангалите за споделеното с теб, щото това го правят от бая време, и ако ги извадиш от бизнеса, не искам аз да понеса негативите !
              Никакви картофи ,мартофи и с тем подобни глупости правя бартер,акумулаторите ги взимам без пари,само единия куб който сам набарал е към 40 тона но нямам идея как даги превозя без проблеми,питах няколко автовозаджий и секи ми вика че ще си направя беля с тея акумулатори.много са строги санкцийте за този вид товар.
              0 8 76 36 8 542

Коментар

Докарай ги насам тези акумулатори, тук последно бяха 400 евро тона.
                А иначе медни отпадъци - 10 000 /десет хиляди евро/ евро за тон.
                Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Никакви картофи ,мартофи и с тем подобни глупости правя бартер,акумулаторите ги взимам без пари,само единия куб който сам набарал е към 40 тона но нямам идея как даги превозя без проблеми,питах няколко автовозаджий и секи ми вика че ще си направя беля с тея акумулатори.много са строги санкцийте за този вид товар.
                  Къде се намират? Ако ще го правиш по законния начин ти трябва италианска фирма, която да стартира процедура по износ чрез италианското МОСВ. След като се получат документите, всеки един превозвач с адр може да ги пренесе до БГ.
                  Ако вземеш, че си ги докараш какво мислиш да ги правиш тука?

Коментар

Първоначално публикуван от gadnia_metal Преглед на мнение
                    Къде се намират? Ако ще го правиш по законния начин ти трябва италианска фирма, която да стартира процедура по износ чрез италианското МОСВ. След като се получат документите, всеки един превозвач с адр може да ги пренесе до БГ.
                    Мноу сложно му обесняаш !
                    Как какво ?! Яка далавера

Е, кат си намерИл толко мноу мат'рял дет и без тва не моеш да докараш, за кво са ти най-близките морги
                    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от gadnia_metal Преглед на мнение
                      По принцип гледам да избягвам да ги докарвам по законния начин с документи и тем подобни разправии,за адр знам че трябва въпроса ми е дали има някаква врътка да мина между капките,а на въпроса за какво ще ги правя,ще ги връщам на вторични.
                      0 8 76 36 8 542

Коментар

трябва да са много едри капки, за да минеш между тях... А с последните промени в закона едва ли ще успееш да ги върнеш и на вторични. В най-добрия случай ще се окажеш с арестуван камион и безумни глоби за плащане, най-лошия не си го и помислям даже

Коментар

Познавам едно момче докара от Италия 4 тона акумулатори и ги върна на вторични.Изкупиха му ги по 1,20лв на кило заради голямо количество.Ама той после разбра че е опасен товар и голям К...Р щеше да яде.Просто е минал между капките.Там ги събират на регламентирани сметища.Аз не бих рискувал.
                          Погледнете тази тема и дайте мнение-http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=161514&p=2114179#post2114179

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X