Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Еко такса 2011 год.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Еко такса 2011 год.

Колеги ще купувам автомобил втора ръка, имали промяна на еко таксата
    при първоначална регистрация?
    Дано някой колега има пресна информация и да сподели.
    Благодаря ви предварително.
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    SJ 413

От: Еко такса 2011 год.

Преди десетина дена за паджеро 95 год. платих 120 лв., нов внос
    GSM 0877 08 99 19
    Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

За Черокито (96г, 2,5TDi) обясняваха, че е 180 ама се изредиха едно кило хора да ми предлагат "уникална" отстъпка и платих 120лв най-накрая.
      Mitsubishi SpaceGear 2.4

https://www.instagram.com/balkanseverywhere/

Коментар

Благодаря Ви за информацията, това ме устройва!!!!!!!
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        SJ 413

Коментар

Аз преди седмица за reno kangoo 2000 г платих 96лв

Коментар

преди две седмици взем Кия Спортидж от автокъща и платих еко такса 80 лв направо в автокъщата. Правят им отстъпки като клиенти на къщите. Пред КАТ Бургас на кабинките е 155 лв.
            Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

Пред КАТ Пловдив в офиса на ЛевИнс при мен за автомобили до 5 години 68 лв. , за автомобили до 10 години 86 лв. и за автомобили над 10 години 90 лв.(цените СА С включено ДДС) За повече информация тел.0885 934 974 и 08999 63 172
              може да задавате всякакви въпроси относно регистрацията в КАТ.
              Надявам се да съм бил полезен с информацията до тук.

Коментар

Продуктовата такса се счита за включена в продажната цена на продуктите т.е. търговеца трябва вече да я е заплатил ,ако не ще ти я напише в момента на продажба( и в двата случая купувача я плаща) В момента могат да се намерят цени от 70 лева до 143 лева ,като се очаква до месец да се увеличи отново 200 + ( 260 лева се коментира ,но . .. . )
                EX Toyota Land Cruiser 120
                Деньги - зло! И тем большее, чем их меньше

Коментар

Колеги , не знам какви са тези цени за екотакси, аз си регистрирах Паджерото за 90лв.бр от екотакси.com . Не ги разбирам аз тези хора, не влизат ли в Гугъл ? Само пишеш екотакса и готово - спестил си между 40 и 80!!! Лева Успех на всички

Коментар

Първоначално публикуван от ex3m Преглед на мнение
                    Колеги , не знам какви са тези цени за екотакси, аз си регистрирах Паджерото за 90лв.бр от екотакси.com . Не ги разбирам аз тези хора, не влизат ли в Гугъл ? Само пишеш екотакса и готово - спестил си между 40 и 80!!! Лева Успех на всички
                    Хм.. на сайта има една единствена цена, т.е. цитираната от вас 90лв (и 50ст ). Нещо не ми е ясно, да разбирам ли, че таксата е една цена без значение възрастта на автомобила?!? Че по принцип ги делят. И минавали се безпроблемно в КАТ.
                    Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                    И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                    вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Колеги , стига сте си давали парите на подобни "кабинки" и сарафи. Икономията за която Ви говоря е от 60 до 130 лева според цените на сарафите. Ако някой ваш приятел има нужда от еко такса просто да си поръча онлайн за 75.5 с безплатна доставка до врата БЕЗ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ОТ ГОДИНИТЕ НА АВТОМОБИЛА .
                      Мисля че по-добра цена няма от къде да се намери.
                      Поздрави на всички И Да почерпите ей !

Коментар

Първоначално публикуван от mohera Преглед на мнение
                        Хм.. на сайта има една единствена цена, т.е. цитираната от вас 90лв (и 50ст ). Нещо не ми е ясно, да разбирам ли, че таксата е една цена без значение възрастта на автомобила?!? Че по принцип ги делят. И минавали се безпроблемно в КАТ.
                        Абсолютно колега , даже вече цената е 75.5 при това от най-голямата ЕКО организация по оползотворяване на отпадъците. Не може такива цифри като 190 ; 220 и т.н за подобна услуга. 75.5 е къде къде по приемливо ...

Коментар

А някои има ли си на идея колко ще е еко таксата за камион Мерцедес 609 3т. ?
                          Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
                          Gas Gas EC 200

Коментар

Първоначално публикуван от drink2much Преглед на мнение
                            А някои има ли си на идея колко ще е еко таксата за камион Мерцедес 609 3т. ?
                            Съвсем точно знам. Продуктова такса (не знам що му викат еко такса) се дължи за автомобили от категория М1 (леки), N1(товарни до 3,5т. общо тегло) и други дето тука не са интересни. Цената зависи от година на производство на автомобила. Варира от 52,8 до 96 лв. Кой какво и къде предлага не знам. За себе си знам.
                            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X