Нещо явно не сме се разбрали двигатела който го приспособих на Wranglera е мод.603 за него твърдя че е най здравия дизелов мотор на Мерцедес.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Джипове от USA: имат ли почва у нас?
Свий
X
-
Първоначално публикуван от radoslav tihinКолега аз сам човека с черния ВРАНГЛЕР,ще ти кажа чесно подмяната на двигатела излиза около 1000лв . Стига да имаш всичко към мерцедесовия двигател от тъмпони за двигатела до ауспуха.Колкото до затъването в събота на прехода,искам да кажа че Вранглера няма блокаж нито пък е обут с подходящи гуми.Например единия самурай на Радулов мина а на Румен Джаза забоксува има ли смисъл да коментираме.https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
Щом издържа на руските трофи рейдове, може да се смята за неубиваемА и да се счупи, е силно ремонтопригоден, никога не съм чувал да имат ядове по тоя въпрос. Спряха да ги харесват заради теглото, утежнява муцуната, и нарушава развесовката по осите. А виж това просто убива проходимостта((( Кво става с Вранглера при тая смяна не знам. Ако теглата на двата мотора са близки, трябва да е добре. Ако не ги знаеш, може да го претеглиш.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар