Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джипове от USA: имат ли почва у нас?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Нещо явно не сме се разбрали двигатела който го приспособих на Wranglera е мод.603 за него твърдя че е най здравия дизелов мотор на Мерцедес.

Коментар

Първоначално публикуван от radoslav tihin
      Колега аз сам човека с черния ВРАНГЛЕР,ще ти кажа чесно подмяната на двигатела излиза около 1000лв . Стига да имаш всичко към мерцедесовия двигател от тъмпони за двигатела до ауспуха.Колкото до затъването в събота на прехода,искам да кажа че Вранглера няма блокаж нито пък е обут с подходящи гуми.Например единия самурай на Радулов мина а на Румен Джаза забоксува има ли смисъл да коментираме.
      Така аз лично мисля че е геройство да се бутнеш в калта.Защото се видя от колко машини колко влезнаха.Но да отбележа че е УАЗ-а е без блокажи.Но е с Редукторни мостове!А пък едното сузуки е с много хубави гуми!До като другия самурай е с терлици и се бодна дирекно в калта!
      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Щом издържа на руските трофи рейдове, може да се смята за неубиваем А и да се счупи, е силно ремонтопригоден, никога не съм чувал да имат ядове по тоя въпрос. Спряха да ги харесват заради теглото, утежнява муцуната, и нарушава развесовката по осите. А виж това просто убива проходимостта((( Кво става с Вранглера при тая смяна не знам. Ако теглата на двата мотора са близки, трябва да е добре. Ако не ги знаеш, може да го претеглиш.

Коментар

Mercedes OM 603
          3 литра 113к.с.
          тегло - 222кг.

Wrangler AMC 150
          2.5 литра 123к.с.
          тегло - 125кг.

Wrangler AMC 242
          4 литра 185-195к.с.
          тегло - 227кг.

Коментар

Е, дотук няма как да има въпроси
            Остава внимателно да се намести с отчитане на геометрията спрямо предната ос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X