Обява

Свий
Няма добавени обяви.

REXTON vs PAJERO VS ML270

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• REXTON vs PAJERO VS ML270

Здравейте колеги, моля за помощ! От около 2 месеца се нагледах на всякакви марки и модели на джипове, но все още не съм убеден кой модел да предпочета. Говоря за 4х4 на старо с лимит около 18к. Идеята е да съм малко по-нависоко (а и да има място за кучето, че втори седалки сменям заради него), като ще се ползва доста рядко за офф-роуд (градско чедо съм така да се каже - ) Много си бях харесал Padjero-то, но всичко се промени след като седнах малко в него. Изключително неудобни седалки. Както предните, така и задните. Веднага след това пробвах Рекстъна и останах очарован от усещането в него. Изключително удобно и комфортно, пък и като екстри предлага всичките. Така че ето каква е дилемата ми:

Mitsubishi Pagero DiD 3,2 - 2002г. дизел, дълга база 160к.с. - кожа, автом.
    Мercedes ML270 -2002г. - дизел, кожа, автом.
    Rexton 2,7CDI - 2006г. -165к.с. - дизел XDI270 кожа, автом.

всичките са приблизително на една цена. Моля дайте съвет, кое си заслужава и кое - не!

Благодаря предварително!

До: REXTON vs PAJERO VS ML270

Много точно си ги подредил.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Аз бих взел Рекстъна.Комфорта преди всичко в твоя случай.

Коментар

Приятелския ми съвет е да отделиш едно време, да се заровиш мъжката във форума и ще научиш много, много неща.

В крайна сметка, си купи, това, което ти носи радост, но все пак разгледай изводите до които са стигнали стотици хора преди теб.

Коментар

Първоначално публикуван от tinalex Преглед на мнение
          Аз бих взел Рекстъна.Комфорта преди всичко в твоя случай.
          Само да не дойде да му сменям съединитела, че ще стане сакатлък. Мамка му Ректум. Като го чуя и се изприщвам. Пък цените на частите му като на Ферари.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Съобразно посочените нужди смятам,че най-удачен е ML
            sigpic
            Land rover lightweight-series 3
            Range Rover V8
            Range Rover Classic Vouge SE V8
            Mercedes G280

ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!

Коментар

Първоначално публикуван от ivan kerchev Преглед на мнение
              Съобразно посочените нужди смятам,че най-удачен е ML
              И според мен.
              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Още един глас за МЛ, на старо той ми се вижда най-надежден...но както казаха колеги вземи този който ти е на сърце.
                --------------------------------------------------
                [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
                [/FONT]

Коментар

не стана въпрос колко пари си приготвил - има 2 корейски автомобила, които според мен са по-добри от Рекстъна - Х-й Санта Фе и Киа Соренто... Имай предвид, че Паджерото и МЛ-а за същите пари ще са значително по-амортизирани...
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Благодаря на всички за изразеното мнение. Мда..., както изглежда май наистина ще се насоча към ML. Бях приготвил към 18000лв, но не виждам много смисъл за да ги харча за ML. Може и да спестя някой лев. Сега и това трябва да решавам, що то за :
                    ML 270CDI - 2002г = 18000лв;
                    ML 270CDI/320 - 2000г. = до 14000лв маx.

Дали си струват 4000 - 5000лв за 2години по-нов . Аз поне не виждам голяма разлика (освен малко във визията с бронята и халогените в нея).

Благодаря отново на всички отзовали се!!!

Коментар

ML - за мен е по-добрия вариянт за града, ако са еднакво оборудвани бих взел 320 с две години по стар вместо 270........

Коментар

Да се чуди човек какво да препоръча или похвали. Преди 2 години имах същата дилема, когато избирахме джип, само че искахме да има оф-роуд качества. В началото се бях запалил по МЛ-а, но много бързо се отказах (като мине човек няколко километра). Рекстъна- като прочетох малко за него моментално го отписах, а Паджерото винаги съм го харесвал, но екстериорът беше доста грозен (лично мнение) и решихме, че не си заслужава чак толкова за парите си- беше малко по-скъпичък. И все пак винаги съм го харесвал и оценявал качествата му. Накрая взех един доста новичък Хюндай Теракан и съм повече от доволен от към надеждност и доставяне на удоволствие.
                        Hyundai Terracan 2.9 CRDi '04 163h.p.

Коментар

От: До: REXTON vs PAJERO VS ML270

Първоначално публикуван от windcoast Преглед на мнение
                          Благодаря на всички за изразеното мнение. Мда..., както изглежда май наистина ще се насоча към ML. Бях приготвил към 18000лв, но не виждам много смисъл за да ги харча за ML. Може и да спестя някой лев. Сега и това трябва да решавам, що то за :
                          ML 270CDI - 2002г = 18000лв;
                          ML 270CDI/320 - 2000г. = до 14000лв маx.

Дали си струват 4000 - 5000лв за 2години по-нов . Аз поне не виждам голяма разлика (освен малко във визията с бронята и халогените в нея).

Благодаря отново на всички отзовали се!!!
                          Ако ще е МЛ - категорично след фейслифта, който е някъде средата на 2001г. Старите модели са пълни с бъгове - най-вече електрониката. По време на обновяването са сменени повече от 100(ако не греша, може и да са повече) детайла и агрегата - не са само броните и огледалата както изглежда
                          • Toyota Hilux DLX, 05.2007 • MB E 320 CDI, 05.2007 • Mazda 3 BL 08.2011 • Punto 1,2 SPI 10.1998 •

Коментар

От: REXTON vs PAJERO VS ML270

Здравейте отново на всички. След 3 месечно лутане между различните марки, най-накрая се спрях на една и вече съм горд собственик на KIA SORENTO EX, 3500, V6, benzin, автоматик, кожа.

Ще се постарая да споделя дилемата пред която бях, за да помогна поне малко с нещо на други колеги, които сега или за в бъдеще са пред същата дилема.
                            Колебах се доста между следните марки:

1.Rexton 2004г, - паркетник, но с много екстри, отличен интериор, много удобен кожен салон и т.н., но никой не каза една хубава дума за марката. Аз нямам никакви собствени наблюдения.
                            2. JEEP Grand Cherokee 2,7CRD (2003г.) - хубав джип, здрав, не лош интериор, удобен кожен салон, НО изключително проблемен двигател (поне повечето колеги така описват Мерцедесовия 2,7CRD, главно проблема с дюзи и дифтунки, особенно това че се сваля целия двигател, за да се смени дюза на 5 цилиндър.
                            3.ML 270 (2000-2002г.) - паркетник, малко екстри, нищо особенно.
                            4.ML320 (2000-2002г.), - същото като горното, с по-малко проблеми, но с по-голям разход.
                            5.PAJERO D2D (2002г), - много добър джип, за който търси такава машина, но на мен ми трябваше повече семеен висок превоз. Изключително неудобни седалки и много, много клати.
                            KIA SORENTO бензин (2003г.), - нещо средно между паркетник и джип, много добър интериор включващ почти всички екстри. За джип вози много добре ( е не чак колкото старото ми BMW520 ) в смисъл има клатене, но определено е поносимо. Бензиновата версия ми хареса повече, повече мощност и по-малко проблеми.
                            Lexus RX300 (2003г) - същото като КИА-та. но цените на частите - Аууууууу!

Та това е колеги. Всеки си харесва нещо и се решава. Дано да съм помогнал и на друг, да може да направи правилния избор за себе си.

Коментар

От: REXTON vs PAJERO VS ML270

Хайде честито и много безаварийни! Ставаш поредният от увеличаващите се на брой собственици на корески возила. Дано много да те радва.
                              Hyundai Terracan 2.9 CRDi '04 163h.p.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X