До: Шкода Октавия Скаут 4Х4 2.0 TDI PD-тест
Вервам ти!От месец си търся подходяща машина,която да използвам за по-хард разходки,ама да става и за състезания.За съжаление не можах да намеря в България такава.Дал съм поръчка да ми търсят навън и сега чакам.И то между другото тази локвичка не изглеждаше толкова страшна,ама гумите и задволанното устройство се оказаха проблем
Вервам ти!От месец си търся подходяща машина,която да използвам за по-хард разходки,ама да става и за състезания.За съжаление не можах да намеря в България такава.Дал съм поръчка да ми търсят навън и сега чакам.И то между другото тази локвичка не изглеждаше толкова страшна,ама гумите и задволанното устройство се оказаха проблем
))
.За механичните работи нямат грешка.Само дето не могат да четат компа.Веднъж ми светна жълтата лампа за управление на двигателя-два пъти ходих,2 пъти чистиха грешките и пак светва.Накрая се наврях и аз да гледам тестването и прочетох че е от датчика за въздух-и те така ми казаха,но искаха да го сменят.Обачае аз прочетох всички редове до долу,а в един от тях пишеше: възможна причина-лоша връзка към маса.Прибрах си колата в гаража,разкачих кабела към датчика,почистих,напръсках с контактен спрей и така и до днес не се е обадила
Коментар