Колеги, не видях такова сравнение досега и реших да пробвам какво ще коментирате?! Автомобилите са модели 2007, съответно с последните двигатели и ще се използват около 85 процента на асфалт - както беше казал един съфорумец - голямо луксозно семейно комби....и още нещо!....Който има мнение да се изказва по темата, пък дано е интересно на четящите
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Volvo XC90 срещу Grand Cherokee
Свий
X
-
До: Volvo XC90 срещу Grand Cherokee
3.0 Дизела и 5.7 бензина са много добри мотори. Като сложим и Quadradrive 2 с 3 блокажа става много сериозна машина, но ако се кара само по асфалт трябва да пробвате и двете и да видите кой Ви приляга повече ..Грандоман WJ 3.1 QD
Коментар
-
Волвото ако нямат нов модел е с много стар дизайн и 4WD е само пожелателно, но не и за каране в тежки условия. Няма къде да закачиш и да го дръпнеш дори. Баща ми има такова. Дава среден разход 11/100 и не е тромаво. Не само се води 6+1 места, последния ред са използваеми, за разлика от тези на много други модели. Няма проблеми по окачване, трансмисия и двигател до момента. Определено не е джип.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Имам преки наблюдения от Волво-то с 4.4 бензин .....много е добро през първите 5к км. след това Мото-пфое се заемат и е чудно 1750.00 лв. гаранционна смяна на масло и тн.
П.П. пък и Волвото е Китайско вече--------------------------------------------------
[FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......
Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
[/FONT]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар