Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за покупка!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съвет за покупка!

незнам дали обявата е коректна, защото има още една обява от същия продавач със същата снимка цък и там става дума за автомобил от 2005г производство

Коментар

Първоначално публикуван от ivan ivanov Преглед на мнение
      Ползва базата на ЕВО 8.Задвижването е централен диференциал с куплирана виско муфа към него.Схемата е позната от Субару.Модела е предназначен за Япония,като първоначален замисъл и там си жъне съответните успехи.После е пуснат и в Щатите и Европа,но не постига целите си и бързо слиза от конвейра -2003-2006 г.Много стабилен на сняг ,вода,има лека склонност към недозавиване при резки завои с висока скорост поради блокирането на центр. диф. от виско муфата.Стабилен при високи скорости и завои,без излишни кренове.Пътното поведение е максимално близко до пълноприводен лек автомобил.Няма такива клатушкания и замятания като джипка.За черни пътища си става разбира се,но окачването все пак е на лека кола/макар и рали легенда/ и не е препоръчително приоритетно да си извън пътя/Не говоря за екстем/За нашата инфраструктура с дупки и пр. е чудесен избор.Казвам го от опит с такъв автомобил от около 25 хил.км.
      Благодаря, доста изчерпателна информация. Въпросите които ми останаха са какъв е разхода но двигател 2,4 и какъв е клиренса.

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
        За тези пари Хонда-CR-V,удобен е за дълго пътуване,широк е,асе справя
        прилично и извън пътя.Успех в търсенето.
        Добре е да сравняваме съпоставими неща..........за тези пари.......и години

Коментар

Първоначално публикуван от draco Преглед на мнение
          незнам дали обявата е коректна, защото има още една обява от същия продавач със същата снимка цък и там става дума за автомобил от 2005г производство
          Да същата е напоследък продавачите си пускат по няколко .....с различни цени, километри, че и телефони......напоследък често попадам на такива

Коментар

Първоначално публикуван от Fungun Преглед на мнение
            Да съгласен съм за качествата но все пак преценката е функция от цена, години и качества.За Паджеро на тия години и цена не може да се мисли.......виж Нисан Терано 2 не сам ги разглеждал като вариант.Не разбирам от джипове но Тераното е парт тайм докато Паджерото е супе селект , това не ги ли прави различни по качества и проходимост?
            Предимството на супер селекта е в пътуването по път с променливо сцепление. Можеш спокойно да караш 4х4 на променлив път, докато с Тераното ще трябва да се съобразяваш със сухите участъци. Що се отнася до фактора години, аз имам особено мнение по въпроса. Според мен истинските автомобили са спряни от производство около 1998 год. Оттогава насам политиката на производителите е да правят по-малко издържливи автомобили, за да принудят хората да купуват новата им стока. И то пак за 5 години да речем. После следващата. Въпрос на пазарни цели. С други думи автомобил 1998 год. примерно на 100К км (реални) за мен е по-ценен от автомобил 2005 г. на същия пробег. Бедата е, че не можеш да намериш стар автомобил на малко км, в които да си сигурен. Или поне е много трудно.
            Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Първоначално публикуван от zippel Преглед на мнение
              Предимството на супер селекта е в пътуването по път с променливо сцепление. Можеш спокойно да караш 4х4 на променлив път, докато с Тераното ще трябва да се съобразяваш със сухите участъци. Що се отнася до фактора години, аз имам особено мнение по въпроса. Според мен истинските автомобили са спряни от производство около 1998 год. Оттогава насам политиката на производителите е да правят по-малко издържливи автомобили, за да принудят хората да купуват новата им стока. И то пак за 5 години да речем. После следващата. Въпрос на пазарни цели. С други думи автомобил 1998 год. примерно на 100К км (реални) за мен е по-ценен от автомобил 2005 г. на същия пробег. Бедата е, че не можеш да намериш стар автомобил на малко км, в които да си сигурен. Или поне е много трудно.
              От опита си с леките автомобили напълно споделям твоето мнение. Вероятно като се запролети ще си направя разходка до Германия където е по вероятно да се намери нещо на реални километри.

Коментар

Първоначално публикуван от Fungun Преглед на мнение
                Благодаря, доста изчерпателна информация. Въпросите които ми останаха са какъв е разхода но двигател 2,4 и какъв е клиренса.
                Моя е 2.4 автомат с газов инжекцион разхода 13-16 според карането. Клиренса е 19.5 с оригин. размер гуми 215/60р16, аз го карам с 215/65 и клирена става около 20.5.
                Разгледай и форума на митсубиши има доста теми за плюсовете и минусите.
                Land Rover Discovery TD5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                X