Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за SUZUKI GRAND VITARA или NISSAN QASHQAI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съвет за SUZUKI GRAND VITARA или NISSAN QASHQAI

Първоначално публикуван от peshety Преглед на мнение
    вземете си нисана брат ми има от лятото 2.0ДЦИ 150 коня грешка няма но на него му излезе кам 62 000 лева има абс.всички екстри ГПС КЛИМАТРОНИК КОЖЕН САЛОН И МНОГО ДРУГИ.вече е навартял подщи 40 000 км и без никаква авария!
    Колега не, че нещо.... ама дали видя датата на предния пост? За две години почти трябва да са се решили.
    Subaru Outback H6 MY 05 продаден :(
    Opel Frontera V6

Коментар

До: Съвет за SUZUKI GRAND VITARA или NISSAN QASHQAI

Първоначално публикуван от damianski Преглед на мнение
      За витарата колкото и да не ви се вярва в Стара Загора ги регистрират
      6+1 , когато си купувахме Тойотата току що беше излезнала витарата и нямаше още представителство тук на сузуки ..След посещение тест драйв в Миркат ми отговориха 4е няма вариант за 6+1 само 1+1.
      Купуваме зна4и ние тойота версо 6+1 и след 2 месеца откриват представителство на сузуки и града по4ва да се пълни с витарки .Ама много витари много нещо , както по-горе казах станаха като голф III.
      и се оказва 4е тука успяват да ги регистрират 6+1 в КАТ. От Миркат просто от любопитство питам може ли 6+1 а те отговарят НЕЕЕ.
      Може, зависи как ще го изплащаш. Ако го вземеш на безлихвен лизинг от миркат - неможе 6+1. Ако го вземеш с лизинг от хипо или там другите - може. Ако го взимаш кеш - трябва да си вземеш и допълнителните седалки (400 евро). Имаме две фирмени гранд витари и мога да ти кажа само хубави работи. Единственото което не ми харесва е резервната гума, че е отзад и тежи на задната врата.

Не видях колко е стара темата... сори!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X