Здравейте,колеги!Карам Фронтера А дълга база,но от известно време и жена ми проявява интерес към джиповете.Препоръчайте ми джип или СУВ къса база,по възможност дизелов и с хидравлика.Принципно няма да се кара оф...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Джипче за жена ми
Свий
X
-
До: Джипче за жена ми
Имам една Фероза, 1,6, 16V, газ-бензин, 89г. - 4000лв.- може и коментар. При интерес ще пусна и снимки. 0899952133- Юри ЙорговПоследно редактирано от razkazwacha; 14-01-10, 07:33.Руският шофьор нарича "път", мястото през което възнамерява да мине.
...Българския коледен дух е духът на заклано прасе...[COLOR="#008000"][/COLOR]
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеФронтеракъса фронтера съм сигурен че е имал в предвид
т.1 така поддържаш един модел машини
т.2 късата "Фронтера" е със сходни размери с всички други "малки" (провери)
.....пък и ако е автоматик и с климатик...е размечтах се
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първата ми Фронтерка беше А ДБ. Миналото лято, като се запътих да си взема следващата, имах идея отново да е дълга, но жена ми каза, че не иска да кара "рейс", та се преориентирах набързо и взех КБ, за което не съжалявам. Жената я кара с голям кеф!
( Между другото пред вилата преди с дългата обръщах с 2 маневри, а сега с късата - само с 1, като нормален автомобил. По-къса е даже и от комбитата ми, като влезе в гаража! )Казано е:
-"Обичай ближния",
щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кесов (kiki45) Преглед на мнениеЗдравейте,колеги!Карам Фронтера А дълга база,но от известно време и жена ми проявява интерес към джиповете.Препоръчайте ми джип или СУВ къса база,по възможност дизелов и с хидравлика.Принципно няма да се кара оф...Вземай RAV 4,аз на моята жена бих взел такава
Jeep Гранд Чероки 3.1
Коментар
-
И аз мисля, че Джимни ще е най-подходящо или пък Пинин, ама бюджета...За тези кинти най-добре Витарката
.
пон.-пет. 09:00 - 18:30
събота 09:00 - 13:00
Варна - 0894484248, 052600585
София - 0895432143, 024750847, 024750947
Коментар
-
Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеSuzuki Jimny са големи сладурани, шосейни джипета с дамско излъчване, вероятно ще се хареса на дамата.
Май Джимни-то е най-малко шосейно.
Коментар
-
Колега ,вземи този ,който съпругата харесва(и на външен вид).Жените са естети повече от нас .Какъвто и да е ,все някак ще го поддържаш.Но ако не вземеш точно този, рискуваш да купуваш и продаваш ,докато накрая пак вземеш този.
Успех !Това което ни липсва ни кара да мечтаем.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар