Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джипче за жена ми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Джипче за жена ми

Здравейте,колеги!Карам Фронтера А дълга база,но от известно време и жена ми проявява интерес към джиповете.Препоръчайте ми джип или СУВ къса база,по възможност дизелов и с хидравлика.Принципно няма да се кара оф...

До: Джипче за жена ми

Бюджет?!
    יעבור
    «И това ще мине»

Коментар

Фронтера
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Фронтерата и идва голяма,а бюджетът е до 5000 лв. и евентуално допълнително средства за вкарване в час.

Коментар

За тая сума, за софт Рав4, за хард Витара.
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Имам една Фероза, 1,6, 16V, газ-бензин, 89г. - 4000лв.- може и коментар. При интерес ще пусна и снимки. 0899952133- Юри Йоргов
            Последно редактирано от razkazwacha; 14-01-10, 07:33.
            Руският шофьор нарича "път", мястото през което възнамерява да мине.
            ...Българския коледен дух е духът на заклано прасе...[COLOR="#008000"][/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              Фронтера
              Именно къса фронтера съм сигурен че е имал в предвид
              т.1 така поддържаш един модел машини
              т.2 късата "Фронтера" е със сходни размери с всички други "малки" (провери)
              .....пък и ако е автоматик и с климатик ...е размечтах се
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Явор Вромос продаваше едно Сузуки, което може да е подходящо.
                Зима иде

Коментар

Първата ми Фронтерка беше А ДБ. Миналото лято, като се запътих да си взема следващата, имах идея отново да е дълга, но жена ми каза, че не иска да кара "рейс", та се преориентирах набързо и взех КБ, за което не съжалявам. Жената я кара с голям кеф!
                  ( Между другото пред вилата преди с дългата обръщах с 2 маневри, а сега с късата - само с 1, като нормален автомобил. По-къса е даже и от комбитата ми, като влезе в гаража! )
                  Казано е:
                  -"Обичай ближния",
                  щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Първоначално публикуван от Кесов (kiki45) Преглед на мнение
                    Здравейте,колеги!Карам Фронтера А дълга база,но от известно време и жена ми проявява интерес към джиповете.Препоръчайте ми джип или СУВ къса база,по възможност дизелов и с хидравлика.Принципно няма да се кара оф...
                    И ще изневери на корсата?Вземай RAV 4,аз на моята жена бих взел такава
                    Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

Suzuki Jimny са големи сладурани, шосейни джипета с дамско излъчване, вероятно ще се хареса на дамата.
                      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

И аз мисля, че Джимни ще е най-подходящо или пък Пинин, ама бюджета... За тези кинти най-добре Витарката .
                        пон.-пет. 09:00 - 18:30
                        събота 09:00 - 13:00
                        Варна - 0894484248, 052600585
                        София - 0895432143, 024750847, 024750947

Коментар

Адвоката по едно време продаваше неговата, ама парите са мало више ... Иначе едва ли ще намериш по-добра на пазара.
                          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                            Suzuki Jimny са големи сладурани, шосейни джипета с дамско излъчване, вероятно ще се хареса на дамата.
                            Шосейни!?
                            Май Джимни-то е най-малко шосейно.

Коментар

Колега ,вземи този ,който съпругата харесва(и на външен вид).Жените са естети повече от нас .Какъвто и да е ,все някак ще го поддържаш.Но ако не вземеш точно този, рискуваш да купуваш и продаваш ,докато накрая пак вземеш този.
                              Успех !
                              Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X