Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЗАЩО ЛАНДА НЕ МИНАВА - ВИДЕО КЛИПОВЕ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ЗАЩО ЛАНДА НЕ МИНАВА - ВИДЕО КЛИПОВЕ

Някой има ли идея.

До: ЗАЩО ЛАНДА НЕ МИНАВА - ВИДЕО КЛИПОВЕ

Не са изпуснали гумите и най вече препятствието е за по-дълга машина като хамъра. Предните му гуми вече са горе а задните още не бяха стъпили на скалата а за лош късмет на дифендъра междуосието се улучва да пропадат и двата моста в един и същи момент

Коментар

Попада в резонанс с лоша амплитуда.
      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 04-01-10, 17:33. Причина: Гл.Букви

Коментар

Ето вижте, чуждите списания като ги пуснеш в сярна киселина - РАЗКАПВАТ СЕ !!!

А нашето като го пуснеш в чиста водица - НИЩО МУ НЯМА
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

До: Защо ЛАНДА не минава - Видео и Клипове

Незнам какъв ви е проблеме с това, че дефендъра е просто набеден за минаващ от всякъде.
          Пияница един или друг свръхамбициозен състезател доказаха тезата, че може да се окепази дори и луноход.
          Адаш, в случая с клипа смятам, че всичко опира до бай-шофьор-неграмотник.
          Колко пъти трябваше да бие добичето в камъка, за да се разбере, че зад волана няма никой. Гумите не ми се сториха твърди.
          Въобще, смешна ситуация с едно нещастно тъжно ровърче.
          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Защото пък от там откъдето ще мине,Хъмвито няма да може.И там където ще мине Самурая, АТВ-тата и т.н(щото е тясно например),горните два само ще гледат.И така нататък.И те така...
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Всички отговори са верни и се допълват.
              Основната причина е висок център на тежестта спрямо късото междуосие.И от тук всички останали следствия,които са посочени.
              Водача няма голяма вина,но пък и не е достатъчно откачен.Иначе,ако беше,вземайки предвид всички причини,обяснения и фактори,резултата щеше да е,или преодоляване на препятствието,или преобръщане на джипа.
              Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Ами защото е ланд, а не маунт!

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                  Защото пък от там откъдето ще мине,Хъмвито няма да може.И там където ще мине Самурая, АТВ-тата и т.н(щото е тясно например),горните два само ще гледат.И така нататък.И те така...
                  Може и така да е. За това и питам, за да чуя хора с опит.
                  Само че това не е Хъмви, а Н1.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                    Може и така да е. За това и питам, за да чуя хора с опит.
                    Само че това не е Хъмви, а Н1.
                    Според мен ти си доста опитен...Иначе провокацията си я бива...Само ЛЕВСКИ!
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

В случая не съм много опитен.
                      Н1 не съм карал.
                      Така че няма как да знам от къде минава и от къде не.

Коментар

Дефендъра просто няма "ужасно" дългото междуосие на H-то според мен. От клипчето аз не разбрах дали е с блокирани мостове дефендера (малко съм недоскив)? Хамъра не е ли с електроника по трансмисията, може би и това помага много в случая?
                        Land Rover Discovery 300tdi

Коментар

Кати изключим факта, че за теб въпроса е риторичен , ще кажа, че това е от редките случаи, когато дългото междуосие помага. А също по-добрите гуми на Хъмъра.
                          LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов
                            За Хамъра е ясно, нагласена работа, но за това не ми е ясно.
                            Ето го и отговора
                            Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                            Понякога трябва много малко...
                            Но това онагледява основното правило:"За всяко препятствие си има оптимален джип".
                            Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                              Това ми звучи като "малко бременна".
                              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X