Някой има ли идея.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ЗАЩО ЛАНДА НЕ МИНАВА - ВИДЕО КЛИПОВЕ
Свий
X
-
До: Защо ЛАНДА не минава - Видео и Клипове
Незнам какъв ви е проблеме с това, че дефендъра е просто набеден за минаващ от всякъде.
Пияница един или друг свръхамбициозен състезател доказаха тезата, че може да се окепази дори и луноход.
Адаш, в случая с клипа смятам, че всичко опира до бай-шофьор-неграмотник.
Колко пъти трябваше да бие добичето в камъка, за да се разбере, че зад волана няма никой. Гумите не ми се сториха твърди.
Въобще, смешна ситуация с едно нещастно тъжно ровърче....TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Коментар
-
Защото пък от там откъдето ще мине,Хъмвито няма да може.И там където ще мине Самурая, АТВ-тата и т.н(щото е тясно например),горните два само ще гледат.И така нататък.И те така...Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Всички отговори са верни и се допълват.
Основната причина е висок център на тежестта спрямо късото междуосие.И от тук всички останали следствия,които са посочени.
Водача няма голяма вина,но пък и не е достатъчно откачен.Иначе,ако беше,вземайки предвид всички причини,обяснения и фактори,резултата щеше да е,или преодоляване на препятствието,или преобръщане на джипа.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеЗащото пък от там откъдето ще мине,Хъмвито няма да може.И там където ще мине Самурая, АТВ-тата и т.н(щото е тясно например),горните два само ще гледат.И така нататък.И те така...
Само че това не е Хъмви, а Н1.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеМоже и така да е. За това и питам, за да чуя хора с опит.
Само че това не е Хъмви, а Н1.Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Дефендъра просто няма "ужасно" дългото междуосие на H-то според мен. От клипчето аз не разбрах дали е с блокирани мостове дефендера (малко съм недоскив)? Хамъра не е ли с електроника по трансмисията, може би и това помага много в случая?Land Rover Discovery 300tdi
Коментар
-
Кати изключим факта, че за теб въпроса е риторичен, ще кажа, че това е от редките случаи, когато дългото междуосие помага. А също по-добрите гуми на Хъмъра.
LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51
Коментар
-
Първоначално публикуван от ДжамбазовЗа Хамъра е ясно, нагласена работа, но за това не ми е ясно.
Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнениеПопада в резонанс с лоша амплитуда.
Но това онагледява основното правило:"За всяко препятствие си има оптимален джип".Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
До: ЗАЩО ЛАНДА НЕ МИНАВА - ВИДЕО КЛИПОВЕ
Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнениеПопада в резонанс с лоша амплитуда."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар