Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Rexton или Pathfinder или RAV4 или Touareg

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Slick
    ами ... няма, защото да ме прощаваш ама ти не знаеш какво искаш, пък искаш от другите да ти дадат акъл ...

да ти кажа ли честно - и аз така смятам - след като може да дадеш предимство на лайсни на враттите и булбари/ролбари, пред автоматичната ск. кутия .. при условие, че возибото ще се ползва Не за оф-роуд ..
    не знам какво да ти кажа.
    Тук хората са любезни, но трябва и ти да положиш малко старание да обясниш КАКВо искаш от една кола със задвижване 4х4.
    ако искаш нещо лъскавко и все пак проходимо- наистина може да помислиш за едно Ауди ОЛроуд (ма не знам колко чинат нови).
    РАВа и Патфайндера са принципно различни - внезависимо, че и двата служат за движение по улиците (някои не само по тях)
    Така че, помисли малко и най-вече потърси с търсачката старитеми и ще си направиш ЗА-тата и ПРОТИВ-ите за съответните модели които те интересуват.
    Slick дадох няколко варианта...в стратовия пост на темата.Може да са напълно различни моделите,но аз не искам да ги сравнявам.Исках да видя кои към коя кола от по-горе посочените отдава повече чест,резултат от надеждност,добър контрол и т.н.
    Но не видях това което очаквах,никои не написа "Да вземи си рекстъна защото ..." или "Нисана не струва вземи фолксвагена има "това и това"
    До сега нямам кои знае какав опит с автомобилите особенно тези с четири предаващи колела,не съм карал возило с автоматична скоростна кутия,но искам като седна зад волана,аз да оправлявам колата а не тя сам да си се кара.
    Определено ще се поровя из страниците на форума щом реда е такъв.

jimmy до някаде се съгласявам за борд компютара но авто пилот моя лична кола няма да има,а за презпата-това беше образно казано.

Първоначално публикуван от kinex
    ПойзънРейн искам Митко да напише нещо за да му прочетеш аватара.
    Не го познавам вашия Митко въпреки че ми е адаш...

Офф топик:Ако няма какво друго да се добави по темата моля да бъде наи-малкото затворена,дори и изтрита.

Коментар

за автопилота си в дълбока грешка - той е голямо удобство на дълъг път, защото не е нужно да ти се схваща десният крак от натискане на газта!

към момента няма кола в серийно производство, която "да се кара сама"

Определено може да извадиш рекстъна от списъка - на негово място сложи новото Санта Фе!

Иначе от изброените аз бих ти препоръчал Патфьйндър-а... Туарега също е много хубав, но е повече пари...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
        за автопилота си в дълбока грешка - той е голямо удобство на дълъг път, защото не е нужно да ти се схваща десният крак от натискане на газта!

към момента няма кола в серийно производство, която "да се кара сама"

Определено може да извадиш рекстъна от списъка - на негово място сложи новото Санта Фе!

Иначе от изброените аз бих ти препоръчал Патфьйндър-а... Туарега също е много хубав, но е повече пари...
        Толкова ли е лош рекстъна?Кое не му е наред,можеш ли дадеш някакво инфо?Защото на официалния саит не се постват мнения.А това може да ми го каже само запознат ,човек с опит зад волана на тази кола?Благодаря за горната информация.

Коментар

Уважаеми другарю съфорумец ...
          хората ти отговарят кратко, но съдържателно. Вярно, че много би ти се искало някой да ти напише трактат по темата .. но това първо винаги е субективно, второ на никого не му се изтъкват хиляди причини ей така - да си пише.
          Та на въпроса "Защо да забравя Рекстъна? " - МИ ЩОТО Е СКАПАН !
          отсекъде. Сори за директния отговор ..ама
          И по-горе ти казаха - НИСАН ПАТФАЙНДЪР
          амати явно си харесваш такива едни заобленки форми и разни лъскави джунджурии (наречени бул-рол или квито и да е бари).. на които може да се кичат фарчета и тем подобни.
          Ако си решил да си зимаш Рекстън - земи си го. Тук няма никой който да те подкрепи в това ти решение. При условие, че можеш да избираш между Патфайндър, Рав, и Санг-Йонг-Пном Пен Рекстън. Така че .. ако едно нещо сме ти помогнали - намалили сме ти избора с един. ...можеби

Коментар

забравих да питам - за момчи или за момиче се избира подаръка? във вторият случай РАВ е също добър избор!
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от PoisonRain
              Не го познавам вашия Митко въпреки че ми е адаш...

Коментар

Дано имаш чуство за хумор. Не съм искал да те обидя.
                визирах булбари степенки и куп ненужни неща които смяташ да слагаш.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                  забравих да питам - за момчи или за момиче се избира подаръка? във вторият случай РАВ е също добър избор!
                  Че ти момиче дет се казва Митко видял ли си
                  Ама прав си трябва се пита че след БигБрадър3 не се знае знае ли се.

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic
                    Първоначално публикуван от Slick
                    Само дет малко ще ти се подиграват, ако твърдиш, че караш джип.
                    И ще са прави ! което и да е субаро или ауди куатро е 100 пъти повече 4х4 от смехотворния РАВ.
                    Изобщо не трябва да присъства РАВ4-ката в изобра.
                    П.С. както и рекстъна ( няма толкова гнусен автомобил, и ненадежден )

към пойзънрейн ако искаш накой да седне и да ти набере 5 страници изчерпателна информация няма да го намериш тук. Единствения начин ( но не е за мързеливи ) е тук: http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...bedb1a2368c4dd
                    може и да не е за конкретните автомобили но съм сигурен че като почетеш малко сам ще си отговориш на всички въпроси. УСПЕХ.
                    no signature no problems

Коментар

освен това .. тази натрупана информация НИКОГа няма да ти е излишна ... тъй като драги ми "Ше ми кОпуват джипка" другарю, колата си е отговорност (не е само на баща ти ами и твоя).
                      После има поддръжка, сервизи и причие ..
                      нали не искаш да си от онея кисели гъзари, дето отиват в сервиза, подритват гумата и казват: "бе виж тука нещо се пре.ба" ...

Малко четене никога не е излишно да днешно време
                      (моля не вземай предвид ТОВа съобщение ако междувременно се ровиш по форумите и си пълниш главата с полезни 4х4 неща)

Коментар

Slick малко оф-топик а после и по-теамата..
                        Видях форума съвсем случаино,парвата тема която прочетох беше за някои си(да не се засегне,не познавам човека) които иска помощ при огледа на 4х4 втора рака.И видях че доста ентосиазирано много хора му подадаха ръка и му помогнаха със съвети.Та аз това до сега в много малко(да не кажа в никои) други форуми съм го срещал!И си направих извода че и на мен може да ми се одари едно рамо.

още Оф-топик: Та Slick Mr."Ше ми кОпуват джипка" (в мое лице) все още не мога да си вадя сам парите(за мен в момента е не мислимо да уча и да работа и не мисли че ти се карам) за да си копувам возила,не мога да си ги ремонтирам собствено ръчно или квото и да е друго.А колкото до баща ми,няма да е негова.Това ще е първатами лична кола и ще и отдам особенно много време в разучаване,четене специализирана литература за нея и прочие.Мисля че имам маничка представа за сериозноста на въпроса да притежаваш кола.
                        А колкото до изказването за газарите...определено не се смятам и не се държа като такъв.

kinex нямам проблеми с наклонноста ми

Slick както ти обештах он-топик:Във форума гледам че се оважават малко по hard колите,да минават през полувин метър дупка кал и 20 метрови насипи.Но аз не си падам по този вид забавление,а колкото до заоблените форми,ако държах на тях щях в момента да си карам фолксваген биитъл.Що се отнася до баровете отпред и отзад те не са за да кича фарчета на тях а за протекшън-поне като са решили да ме мачкат на пътя нека аз да ги мачкам.[/quote]

Коментар

Първоначално публикуван от PoisonRain

kinex нямам проблеми с наклонноста ми
                          Респект Нямах това в предвид.
                          Още си нов и не си разбрал че тук на почит са грозните коли.
                          Всичко що е лъскаво е (цензурирано) и не става за извън пътя. Нищо че на последната разходка два пъти вадих редукторна Уазка. Ей за тия думи вече ме изядаха
                          По темата
                          Ако искаш класен джип с минимална подръжка помисли за Тойота ЛандКрузер или Джип ГрандЧероки. Втора употреба но с по малко проблеми от повечето нови модели.
                          Нов Джип за 60 000 в интерйора му ще преобладава пласмасата.

Коментар

Уважаеми PoisonRain,

Ясно е, че сте отскоро в този портал съдейки по формулировката на въпроса ви. Но няма страшно с времето, а и при желание от ваша страна ще се ориентирате по-добре. И така, колегите ви дадоха добри съвет да се поровите в миналите теми - там общо взето има всичко за което питате плюс още много за което още не подозирате...

А конкретно на въпроса ви моето лично мнение е:

1. Патфайндер (за вашите цели най-подходящото - според мен) Качествен, динамичен автомобил, който няма да ви разочарова...
                            2. Туарег (от няколкото, върху които имам преки наблюдения съотношението между каране и стоене в сервиза е 60:40 процента...) Като дизайн най-добър от изброения списък, най-престижен...

Рекстън въобще не включвам в никакъв списък, защото това според мен е недоразумение на четири колела...
                            РАВ 4 е лека кола със странна форма имитираща 4х4 машина...

Съжалявам, но нямам намерение да се аргументирам по-подробно, защото в хилядите мнения които съм написал отдавна съм го направил...
                            VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
                              Респект Нямах това в предвид.
                              (:

Венцислав Петров

Отдавам Ви нужното уважение като по-опитен и по-разбиращ(без капка сарказам) което доказвате във постовете си.Нямах възможност да прочета много от тях,но тази вечер ще се постарая да разбера аргоментите заради които ми препоръчвате Нисан пред останалите марки.Благодаря Ви.

Коментар

Здравейте PoisonRain,

Честно казано малко си противоречети в думите си:

Автомобила който търся трябва да е надежден,с добра външност и доста ефективен на асфалт!
                                Това ще е първата ми лична кола и ще и отдам особенно много време в разучаване,четене специализирана литература за нея и прочие.
                                Първо казвате, че колата, която ще Ви купуват трябва да има добър външен вид, от което всеки си вади изводите, че купувате кола "for the looks" или само затова - как изглежда.

В този смисъл - няма особен смисъл да се ровите в литература за въпросния 4х4 след покупката.

Да, Туарега е много престижен (съгласен съм с Венци), Патфайдер-а е доста функционален и добър 4х4, Рав4 - лек автомобил с резервна гума на 5-тата врата, но нито един от тях не е толкова стойностен исторически, че да се чете в 'дебелите книги'.

Bottom-line:
                                Ако ще търсите кола за имиджа - Туарег (ако има опция да преговорите бюджетаІ, Патфайдер (чудесно) или примерно Jeep Liberty (да ме поправят колегите, не знам името на модела за БГ, вероятно Чероки).

Ако търсите стойностен 4х4 - преосмислете приоритетите си - определено няма да е магистрален лъв с изключение на 1,2,3 конкретни модела...

Успех в избора!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X