Обява

Свий
Няма добавени обяви.

пикап 4х4 ама кой?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• пикап 4х4 ама кой?

Колеги,

Моля ви да ми изпратите впечатления за пикапи Navara или Hilux. Най вече за екплоатационните разходи и евентуални проблеми.
    Също така имам предложение от една пловдивска фирма за ISUZU D-MAX. Някой може ли да ми каже нещо за този пикап?

До: пикап 4х4 ама кой?

Първоначално публикуван от Cosio Преглед на мнение
    Колеги,

Моля ви да ми изпратите впечатления за пикапи Navara или Hilux. Най вече за екплоатационните разходи и евентуални проблеми.
    Също така имам предложение от една пловдивска фирма за ISUZU D-MAX. Някой може ли да ми каже нещо за този пикап?
    Колега, има много изписано за Navara, Hilux и L200 в този раздел. Просто използвайте търсачката.

За
    D-MAX - имаме потребител с такъв никнейм, той притежава такъв и може да даде доста информация от първа ръка.
    Зима иде

Коментар

по добре Тойота от Нисан за тях сам чул не много по хубави неща от колко за Нисан-Навара преди 1-2 години ги връштаха в нисан за подмяна на полуоски и други такива след 100000 км.за Тойота такива нешта поне эа сега не съм чувал.Ас работа в енергото и имаме Митсубиши-L-200 вече на 1-г и 30000км нямам големи впечатления особено от сношти бяхме на авария там кадето минахме с голем эор УАЗ-39-09 минава без проблем.Наварата е нешто такова като L-200 избора е твои успех

Коментар

Аз съм с навара ама Д22 2003г. и съм доволен от проходимоста много зависи с какви гуми ще си

Коментар

здравейте аз карам ренджар 2004г добър автомобил но за off road му трябват добри гуми.Иначе е на близо 200000 км и нямам особенни проблеми наливам икарам

Коментар

Този мисля, че е доста удобен ...
            Прикачени файлове
            ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Здравей
              Аз имам Isuzu D-MAX 2007 3.О дизелов на 58000 км карал съм го почти 18000 км и за сега съм много доволен , но според мен най-добре е да пробваш и да прецеиш за какво ти е нужен . Моя може да носи доста товар отзад е на ресори
              П.С.Между другото го и продавам
              Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
              :D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X