Обява

Свий
Няма добавени обяви.

чудя се между 4runer 3000i 1994i -samurai 13001993

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• чудя се между 4runer 3000i 1994i -samurai 13001993

здравейте аз съм нов и съм решил да си купя джипка -та така наскоро си купих къща в своге а там в близост има страхотни терени за офроуд--запален съм на 100% ---дилемата е че си намерих много готин самурай гледан перфектно с заден блокаш---- с газова уредба -печка си е сложил даже човека---дава ми го за 4000лв и не сваля нито стотинка ---така обаче пък ми се отвори делавера да купя една---тойота - 4runner 3000i 1994 година за 5000лв - мотор и ходова част перфектни-- леко натисната на 2 места- от офроуд -салона е като нов---но трябва да и слагам газова уредба защото много харчи-- --- според вас струва ли си да взема тойотата ---кефа много по голям ли ще е от колкото със самурая---или да избера по ефтиния вариант----горивото на тойотата не ме плаши чак толкова------ не съм ги карал още ---имам повече информация за самурая но за тойотата не много само-- знам че казвате че тойота са номер 1 джипове--------------единия вариант е 4000 качвам се и карам без да сменявам нищо защото пак казвам самурая енаправен за своя душа ---но пък тойотата е като-- титаник ---сравнение с самурая----и за да я направя ще дам1000-1500 лв за газ и боя --разликата е самурай -4000 --тойота 6500 ---дайте съвет с кое возило ще съм по щаслив спорд вас--и стрували си икономията
    Последно редактирано от Ясен; 22-11-09, 01:06.

До: чудя се между 4runer 3000i 1994i -smurai 13001993

Колега, кое избираш-коня или кокошката?
    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Абе трудно сравнение. Самурая е по-проходим, евтин за подръжка и икономичен, ако е само за офроуд и придвижване из близките околности, бих взел него. Тойотата....ами Тойота. По-добра за дълго, носи яко багаж, мощен мотор, по подходяща е за всекиднева употреба и за работа, но с тоя мотор ще бърка повече в джоба. Във возията сравнението е неуместно, в комфорта - също.

Коментар

ти ме утрепа ----кон или кокошка?-----

добре де тойотата не е ли проходима ...гледх клипове завира се в калта като диво прасе
        Последно редактирано от Чавдар (V93); 21-11-09, 17:06. Причина: 2 последователни публикации

Коментар

Първоначално публикуван от jazz29 Преглед на мнение
          ти ме утрепа ----кон или кокошка?-----
          Koлебаеш се между съвършенно различни и то в всяко едно отношение автомобили!
          А имат нещо обшо-4х4.
          Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Вземи Тойотата , но първо покарай и двете за да можеш и сам да стигнеш до този извод ;

Коментар

Ако имате друг автомобил и този ще ползвате предимно за разходки (офроуд), вземете Самурая. А ако ще се ползва и универсално Тойотата, защото със Самурай например до Варна си е мъка. Има и други неща, но не желая да влизам в подробности.
              Успех!

Коментар

звучи ми като мерцедес или трабант и двете са немски(в твоя случай японски) и двете ще те возят ама..........пък има и друг вариянт вземи ги и двете ,сложи самурая в багажника на тойотата и като се развали нещо по нея вади го и карай
                Последно редактирано от jaxan; 21-11-09, 19:30.
                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Бах ти дилемата?!!
                  Много пък различни бре!
                  יעבור
                  «И това ще мине»

Коментар

Ако ще ти е основната кола, определено Toyota-та!
                    Ако не си карал големи мотори, ще изпиташ огромно удоволствие от 3литровия.
                    Самурая е за напреднали
                    Успех!
                    VARADERO SD2

Коментар

До: чудя се между 4runer 3000i 1994i -sАmurai 13001993

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
                      ...
                      Самурая е за напреднали
                      Успех!
                      Ууу, хареса ми. Напреднал съм значи. Мерси.

Самурая си е бойна машинка, карам я (поне за сега) почти постоянно в града. Е малко си е неудобно. Друса адски "комфортно". Но свикваш.
                      Звънни да видиш какво е самурая.

Тойотката си е вече Машина. По-комфортно и на "двете места" (он,офф). По-удобно за магистралата, запас от мощност.

Четене, тестване и ще избереш твоето. Но най-главното е, дали търсиш комфорта, ако го търсиш .... Самурайчето не е за теб. Сърце си требе за Мичовците.
                      .... трябва и да си поне малко напреднал.

Успех и .... да се похвалиш.

Коментар

В Своге на почит са Самураите-тесни дерета и горички.За единствен автомобил-тоиотата,иначе...
                        Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

До: чудя се между 4runer 3000i 1994i -samurai 13001993

Двете джипки и за мен са несравними. Хареса ми сравненирто на колегата с Мерцедеса и Трабанта, на практика е точно така (в едното влагаш повече- и то ти дава повече). Ако ще го трексаш по деретата и ще го използваш за Hard Off-road вземи Самурая, но ако искаш да си правиш разходки из гората твоя джип е Туйотата.
                          Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

Коментар

И аз съм за TOYOTA,макар че карам PAJERO .
                            Samurai-чето е малко като дървените кончета, хем е коне хем е играчка.

Коментар

Имах възможноста да карам Самурай извън пътя-за комфорт не коментирам,че е по проходим да,но само това,според мен Тойота,но ако ще го караш само в гората,то е др. работа.Иначе двата а-ла немогат да се сравняват.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X