здравейте аз съм нов и съм решил да си купя джипка -та така наскоро си купих къща в своге а там в близост има страхотни терени за офроуд--запален съм на 100% ---дилемата е че си намерих много готин самурай гледан перфектно с заден блокаш---- с газова уредба -печка си е сложил даже човека---дава ми го за 4000лв и не сваля нито стотинка ---така обаче пък ми се отвори делавера да купя една---тойота - 4runner 3000i 1994 година за 5000лв - мотор и ходова част перфектни-- леко натисната на 2 места- от офроуд -салона е като нов---но трябва да и слагам газова уредба защото много харчи-- --- според вас струва ли си да взема тойотата ---кефа много по голям ли ще е от колкото със самурая---или да избера по ефтиния вариант----горивото на тойотата не ме плаши чак толкова------ не съм ги карал още ---имам повече информация за самурая но за тойотата не много само-- знам че казвате че тойота са номер 1 джипове--------------единия вариант е 4000 качвам се и карам без да сменявам нищо защото пак казвам самурая енаправен за своя душа ---но пък тойотата е като-- титаник ---сравнение с самурая----и за да я направя ще дам1000-1500 лв за газ и боя --разликата е самурай -4000 --тойота 6500 ---дайте съвет с кое возило ще съм по щаслив
спорд вас--и стрували си икономията

Коментар