Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki Samurai или УАЗ ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

За части за основен ремонт на мотора си ги внесох сам от http://www.japanparts.it имат и доста други неща ....
    В момента във форума има техен представител ... от Варна.

Керетата за карданите са еднакви .. мисля 28х50 (не съм сигурен) но ги има на Койо, Тойо, ГМБ в почти всеки магазин за японки ... провери при арабите по Ботев или магазини за лагери, а аааа сетих се .. има един магазин, където ще намериш всичко .. та ... тръгваш от Орлов мост към Военната академия покрай канала ... малко преди академията в дясно .. едно такова малко.. фирмата е някакви три букви ... даже имаха автоматични хъбове

За това се сещам в София .... а аз живея на 340 км. от там
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Хм. А лагерите на тия чудесии не са ли стандартни?

Коментар

Даа.. стандартни са ... в един магазин ми предложиха ... Румънски !!???

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™
          Даа.. стандартни са ... в един магазин ми предложиха ... Румънски !!???
          и какво като са румънски? Те до година-две ще почнат и свестни коли да правят - само ние разбирачите не можем и едно колело да направиме като света!
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

CarTest: Ма тия japan parts верно имат всичко. Даже за моя дядка
            Я кажи кой е тоя юнак във форума дето внася от там.
            Освен това ти пробвал ли си да платиш с кредитна карта там?
            И не можах да видя никъде цени, я кажи каква е технологията на работа с тях.

Коментар

Първо пусни един мейл на някой от търговския отдел на japan parts.
              Лично аз така постъпих ... после превод на паричките в Райфайзен - Верона ... куриер ... митница .. документи ... основен ремонт !!!

А за търговец - http://www.offroad-bulgaria.com/view...134&highlight=

Коментар

Ооооо тая работа я свърших вече. 10х

Коментар

изпуснах едно Самурайче 1300сс... продаваше се за 1200лв със "спукан блок", един познат го взе в понеделник за 1000лв и се оказало само крива глава, оправил я за един ден и сега се вози! :x
                  риск губи - риск пичели
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

)) Дръж ги здраво тия разбирачи, та да си купим и ние по нещо хубаво! Ако сичката им диагностиката е такава, на мене ми трябват сума неща)

Коментар

продаваше ги една геодезическа фирма - имат 10-ина бройки - карат ги по година-две, продават ги и си внасят нови... имат и 2-3 УАЗки фургон - тях продава по около 2000лв

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                        Разходи по възстановяване и поддръжка на Сузуки Самурай който е с година на производство 1994г и е купен на старо през 1998, на приблизителни километри 70 000 и не добре поддържан: (всички цени са в долари)

Цена на автомобила през в 1998год: 3200
                        Амортисьори 4 бр Монро: 320
                        Ресьори 4 бр. : 320
                        Втулки за ресьори : 18
                        Съединител комплект: 210
                        Комплект бутални пръстени: 190
                        Спирачни дискове 2 бр.: 60
                        Капачка на делкото : 19
                        Маслен филтър : 8
                        Бензинов филтър : 12
                        Палец на делко : 17
                        Гарнитура глава : 80
                        Семеринг на коляновия вал : 15
                        Семеринг на лагера на главината : 10
                        Изпускателен клапан: 27
                        Кръстачки на карданите 4 бр.: 160
                        Комплект маслоотражателни капачки: 90
                        Комплект спирачни накладки : 50
                        Втулки на стабилизатора 2 бр.: 12
                        Ангренажен ремък : 87
                        Ремък на вентилатора : 43
                        Демфер на волана : 10
                        Стъкла на задните стопове : 20
                        Шумоизолационни листа : 40
                        Антикорозионно покритие : 18
                        Течности и масла смяна 60
                        Преработка на изпускателната система 160
                        Гуми :120 (Руски)

Общо 5395
                        Можеш ли да поместиш подобна информация за Suzuki Vitara дълга база.Кои мотор според теб е наи подходящ.Благодаря предварително.

Коментар

Много съжалявам колега но нямам такава информация за Витара. Това което сте цитирали навремето съм събирал по друг повод. Но за Витарата не съм правил подобна сметка пък и оттогава малко се промениха нещата... Но тук има доста хора с Витара и няма проблем да помогнат...
                          VPetrov.photography

Коментар

.

Аз лично Ви гарантирам, че възстановяването на един Самураи е скъпо удоволствие и е свързано с много нерви.
                            888131021

Коментар

Мисля че за изискванията които са посочени най - добра работа ще свърши Сузуки витара или Лада нива.
                              Нито Уаза нито Самурая ги карат случайни хора.

Коментар

самурай или витара е по-правилната дилема в случая. уаз-а е прекалено серт и човека ще се радва повече на недостатъците му от колкото на оффроуд възможностите му съдейки по преназначението за което му трябва. по-добре да прецени между добро самурайче или витара с козметични компромиси и хем работа ще ти върши хем кола ще имаш за 4-5 хил лв.
                                "..there is no substitute for cubic inches.."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X