Първоначално публикуван от todoplam
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Suzuki Samurai или УАЗ ?
Свий
X
-
Румен Николов
0888 358 572
-
Първоначално публикуван от GITS Преглед на мнениеАз лично Ви гарантирам, че възстановяването на един Самураи е скъпо удоволствие и е свързано с много нерви.
Евтино нема колегаЛуд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнениеЕвтино нема колега
Коментар
-
Утре или вдруги ден ще ходиме със съседчето да си мерим п.....те!
Той е със Самурай (дълъг) аз със Уаз .Всичко щатно.
Минавам аз, минава той. И обратно. Ще се снима .
Лошото е че в това безводие не можем да намерим подходяща кал.
Ако не е утре до края на седмицата ще стане . Ти ще си направиш изводите.Уморените коне не ги убиват , нали ??
Коментар
-
Re: Suzuki Samurai или УАЗ ?
Ха гледай и си прави изводи !
Вярно че на клипа през локвата Самурая беше се притиснил и включи предния мост чааак на другия бряг,вярно че то СК работеха 1 и 3 но пък аз си минах като по витошка.
Лошото е че батериите и мегабайтите стигнаха само до това елементарно препятствие.
Хубавото беше в сечищтето където скъсах 3 въжета да го дърпам този хубосник в половин метровите коловози на джуганите.
https://htftp.offroad-bulgaria.com/m.../New%20folder/Уморените коне не ги убиват , нали ??
Коментар
-
Няма и как да стане ,защото Самурай с я-192 ще изглежда като комар с налъми.
Да не говорим че не може да върти 30 килограмовите гуми. Нали двигателя му е колкото парното на УазаУморените коне не ги убиват , нали ??
Коментар
-
Дори и размера да не е еднакъв, шарката да е еднаква самурайчето ще издрапа, пък като има малък двигател нали има бавни, че може и блокаж да има ...
Коментар
-
E, колеги виждам, че почти три години след като съм отворил темата, тя все още е актуална.
Аз вече съм със Самурай (дълъг) и за УАЗ - ки не мисля. То не е за всеки!
А в близко време може да се поинтересувам и от окачвания, за които В. Петров казва, че "нещата не са съвсем същите".По-добре късно, отколкото по-късно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Макавеев (mac) Преглед на мнениеХа гледай и си прави изводи !
А, видео ли? Готово!
УАЗ-ка и Самурай
Също може да си направи изводи човек ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Макавеев (mac) Преглед на мнениеНяма и как да стане ,защото Самурай с я-192 ще изглежда като комар с налъми.
Да не говорим че не може да върти 30 килограмовите гуми. Нали двигателя му е колкото парното на Уаза
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар