Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki Samurai или УАЗ ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от todoplam Преглед на мнение
    Можеш ли да поместиш подобна информация за Suzuki Vitara дълга база.Кои мотор според теб е наи подходящ.Благодаря предварително.
    Закъса го с този твой въпрос.Ако сега си купувам витарата май ще се спра на 2.0 бензин но винаги има едно но и то е че според братушките/черпя инфо от тях защото нямам лични впечатления от този мотор/той е по капризен от 1.6i и като че по бързо дава фира /говоря за употребяван автомобил/ От своя страна 1.6i със неговите 97кс е добър за късата база но определено не му стига динамика със по-голямото купе.Лично аз го намирам за слаб. Най зле е двулитровия дизел .Някъде във форума колега го бе нарекъл ''спънат кон''и е прав.
    Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от GITS Преглед на мнение
      Аз лично Ви гарантирам, че възстановяването на един Самураи е скъпо удоволствие и е свързано с много нерви.

Евтино нема колега
      Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
        Евтино нема колега
        Евтино Възтановяване няма, след кото е възтановяване то е ясно че няма да е евтино с което сам се убеждавам ако искаш всичко да бъде както трябва, трябва и да се бръкнеш в джоба (Самураят или Уаза да ти ги подарят, за да ги възстановиш ще станат скъпи за ТЕБ)

Коментар

Утре или вдруги ден ще ходиме със съседчето да си мерим п.....те!
          Той е със Самурай (дълъг) аз със Уаз .Всичко щатно.
          Минавам аз, минава той. И обратно. Ще се снима .
          Лошото е че в това безводие не можем да намерим подходяща кал.
          Ако не е утре до края на седмицата ще стане . Ти ще си направиш изводите.
          Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Re: Suzuki Samurai или УАЗ ?

Ха гледай и си прави изводи !
            Вярно че на клипа през локвата Самурая беше се притиснил и включи предния мост чааак на другия бряг,вярно че то СК работеха 1 и 3 но пък аз си минах като по витошка.
            Лошото е че батериите и мегабайтите стигнаха само до това елементарно препятствие.
            Хубавото беше в сечищтето където скъсах 3 въжета да го дърпам този хубосник в половин метровите коловози на джуганите.
            https://htftp.offroad-bulgaria.com/m.../New%20folder/

Коментар

Браво на УАЗика
              ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
              Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Макаев, сравнението тук е неуместно, Самурайчето няма гуми а уаза има ... Айде пробвайте същото упражнение с еднакви гуми и пак ще си говорим .
                Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Няма и как да стане ,защото Самурай с я-192 ще изглежда като комар с налъми.
                  Да не говорим че не може да върти 30 килограмовите гуми. Нали двигателя му е колкото парното на Уаза

Коментар

Дори и размера да не е еднакъв, шарката да е еднаква самурайчето ще издрапа, пък като има малък двигател нали има бавни, че може и блокаж да има ...
                    Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

E, колеги виждам, че почти три години след като съм отворил темата, тя все още е актуална.

Аз вече съм със Самурай (дълъг) и за УАЗ - ки не мисля. То не е за всеки!

А в близко време може да се поинтересувам и от окачвания, за които В. Петров казва, че "нещата не са съвсем същите".
                      По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Първоначално публикуван от Макавеев (mac) Преглед на мнение
                        Ха гледай и си прави изводи !

А, видео ли? Готово!

УАЗ-ка и Самурай

Също може да си направи изводи човек ...
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Макавеев (mac) Преглед на мнение
                          Няма и как да стане ,защото Самурай с я-192 ще изглежда като комар с налъми.
                          Да не говорим че не може да върти 30 килограмовите гуми. Нали двигателя му е колкото парното на Уаза
                          Ти май нещо си се заблудил, тези Я-192 освен че са големи дървета не са толкова големи колкото си мислиш. Самурая върви с 31x10.5R15 съвсем прилично, а освен това с такива гуми в калта има много малка кокуренция.

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                            А, видео ли? Готово!

УАЗ-ка и Самурай

Също може да си направи изводи човек ...
                            Много хубави кадри който нямат нищо общо, имат прилики но имат и разлики

Коментар

До: Suzuki Samurai или УАЗ ?

Здравейте,
                              ами части за самураи от къде купувате?
                              не мога да си намеря задни стопове - откраднаха ми мойте преди 2 години и си сложих от москвич, защото в магазина на сузуки ми казаха че единия струва 198.00 лева

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X