Порше Кайен вози много меко и не люлее.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой джип вози най-меко
Свий
X
-
Мда. Кой за кво, обаче краставицата има 98% вода.
И как се мери мекото? А вие как го мерите? А колко меки е Ровъра, и колко меки цели и някви десети от едно меко е Кайена?
Аз ви го казах по един начин, Куадрата по друг, Вокел изтресе и картинка, обаче краставицата има 98% вода.
А на бас че москвич със строшени амове вози още по-меко.
Коментар
-
Що бре, има си обективни критерии за оценка, има си уреди... Засича се колко вибрации от настилката стигат до седалката, колко преминават и се усещат върху волана и уредите за управление. Москвича съвсем без амортисьори съвсем не вози меко, вибрациите си ги има, като минеш през по-голяма дупка се лепиш на тавана, това не е мекоПървоначално публикуван от СтефанМда. Кой за кво, обаче краставицата има 98% вода.
И как се мери мекото? А вие как го мерите? А колко меки е Ровъра, и колко меки цели и някви десети от едно меко е Кайена?
Аз ви го казах по един начин, Куадрата по друг, Вокел изтресе и картинка, обаче краставицата има 98% вода.
А Пламен ако мисли че Кайена вози меко, да се повози на Ауди Q7 - то е на същата база и да види какво е меко всъщност
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Бе аз знам как се мери, даже нормите знам. Ама тука никой не ще да говори за това, пак тръгна песента на пачките ...
Тебе някой да те пита нещо за отношенията като ги разду? Или що пък тъкмо това а не онова? Е, и мене никой не ме пита нищо такова. Седи си тогава в кьошето и туй-то.
Да бе, как не се сетихме! Бугатито Вейрън вози най-меко! Щот на него му е най-тежка пачката.
Коментар
-
Всъщност в този ред на мисли Стефане стигаме до правилния отговор - танковете са доста скъпи и возят още по-меко.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Имам жироскоп в задникаПървоначално публикуван от СтефанМда. Кой за кво, обаче краставицата има 98% вода.
Кво да правиш талант. Тва не се учи. Рендж Ровъра като на братчеда също вози много меко. Десети някви.
Коментар
-
Евала Севи, сега ще заключат темата... А иначе много ясно че във Вранглер, щот няма на къде да мърдат
Коментар
-
От мене бира за Дисем. За откриване на метод за прекратяване на безсмислени и безумни обсъждания на неадекватни питания.
А иначе, верно има джипове с крайно интересни и странни свойства. На Буханката например основния ремонт на двигателя се прави без гараж и вътре в нея. Което веднага позволява културна програма за участващите в ремонта и в дъжда
)
Стига бе. Никога не съм виждал танк, в който да мирише на повръщано. Хем екипажите са от корави мъже, хем спирта и без това е кът, кой ще вземе да го връща. Никога!
Коментар
-
Ето Стефан се мъчеше да даде оценка на возенето, но тук колегата успя да го формулира успешо - "адски меко"
Ще го черпите вие Килърчо задето ви е отворил очите май!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар