Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на АТ гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на АТ гуми

Здравейте! Може ли мнение за Wrangler Duratrac? Заслужават ли си парите? Ще се карат 70/30 асфалт и черно. Или да се насоча към друг модел. Ще се качват на Л200.

Заслужават си. Карах ги 5 години на Паджеро 2 целогодишно, зимата са ОК. Черно много не са видели при мен, но стават. Има тема за тях някъде тук, потърси.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

Добри са гумите за зимно каране, справят се и в лек офроуд, но...Познати ги търкаляха две години целогодишно, и след две лета, доволно "изпечени", вече станаха доста зле на сняг и лед. Та, ако взелмеш такива, вземи и едни АТ за лятото и по-топло и сухо време...
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

• New hope
        New hope коментира
        Редактиране на коментар
        Точно, след две години станаха дърво а за сняг не искам да си спомням въобще. Външния им борд е много тънка и много требва да се пази , дори и от тънки клони.
        Сега съм със CST Sahara и като цена качество са много добри.

Втора година карам с Petlas A/T. Бяха най-евтините за моя размер 265/60/18. Все още са меки и държат добре на мокро и хлъзгаво. Доволен съм и бих купил пак.
      '97 Musso 3.2
      ...

Коментар

Здравейте,

Някой карал ли е с Kumho AT52?
        Със секвоя съм и търся добра АТ гума по-скоро към среден/бюджетен клас. Излизам на леки офроуди често, карам си я нон стоп също така. Тежка е и ми се иска гумата да е по-мекичка.

Коментар

• drukman
          drukman коментира
          Редактиране на коментар
          На Секвоята размера е друг. Нямаш много мегдан за избор. Последните няколко години купувам втори комплект безименни китайци по липса на друго смислено. Има познати фирми на цени от 4-500лв. нагоре и са прекалено офроуд за мен. Карах Титани, сега Силверадо. Те не стават за гората.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X