Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кратко мнение за сервизите на официалните представителства

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кратко мнение за сервизите на официалните представителства

Здравейте колеги!
    Предстои ми да купя чисто нов SUV.
    Още се чудя измежду няколко марки,
    но тъй като за пореден път попадам на негативно мнение за сервиза на официалното представителство на конкретна марка, а все пак ми се иска докато тече гаранцията и го сервезирам в представителството да ми е спокойна главата, ще ви помоля да споделите от кои сервизи на официални представителства сте доволни (а НЕ недоволни, така че да няма обидени).

Ще започна лично с един плюс за KIA.

Споделете положителни отзиви за официалните сервизи на следните марки и в кой град се намират.
    HYUNDAI
    HONDA
    NISSAN
    TOYOTA
    SKODA
    VW
    VOLVO
    VOLVO

От първа ръка аз съм доволен от Мото Пфое Габрово, имам два форда, те са представител и на Волво. VW в Плевен има двама познати, които си ослужват там колите и са доволни. SKODA в Г.Оряховица имам колеги с коли от там, доволни са.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

За последните 20 години съм използвал официалните сервизи на Хюндай, Фолкваген и Шкода в София. Нямам особенни забележки нито към един от тях.
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

От сервизите на Кия и Тойота съм доволен(за Тойота се чака повече), а от Хонда съм недоволен(и от механичния и бояджийното).

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
          ...Шкода в София...
          Преди месец гледахме клип от видеорегистратор на кола в сервиз на Еуратек.
          Планувана профилактика - масла, филтри, етц.
          Ще спестя подробностите ама едва ли някой иска да види това
          Според нас просто не предполагаха, че регистратора записва.
          Или не са го видели - не че е скрит.
          Враг усраине

Коментар

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
            Ще спестя подробностите ама едва ли някой иска да види това

Аз искам да видя, и предполагам не съм единствен
            Панайот Бърдарски
            0887 60 77 22

Коментар

• blackfirefly
              blackfirefly коментира
              Редактиране на коментар
              Разбира се, че не си единствен. Аз също искам да ги видя.

Всички кандидат клиенти за Шкода искат да видят тази безплатна реклама Така се печелят клиенти, а не с реклама по телевизията...Или можеш да напишеш накратко какво не/са направили

Коментар

Видеото го гледахме от картата на регистратора и не е споменавал да го е качвал онлайн.

Не е за приказка просто.

Аз бих пратил това видео на некой началник а може би да го е направил.

Като цяло - селяндурска работа но е събирателно за нивото на персонала в общ план.
              Не само там - на все повече места е нещо такова.
              Само факта, че натвори толкова простотия пред камера без да забележи е показателен.
              А може би просто не му пука.

Накрая на видеото колегата само каза:

"Ебасимамата!!! Затова ли плащам толкова време по 6-700лв на обслужване?!?"
              Враг усраине

Коментар

Преди време, мой познат ми спомена, че купува двигателно масло от работещ в официален сервиз.На половин цена,от цената, която би платил при най-изготното закупуване от магазин.Дали крадат всичкото масло, и ли сменят само половината- не знам.Или слагат М 10 Д А човек нека да дава по 700 лв за смяна

Коментар

Във видеото се видя как наляха олиото от лейка.
                  По документи близко до 50лв за литър.
                  Поне наляха... Нещо.
                  Враг усраине

Коментар

• Маркони
                    Маркони коментира
                    Редактиране на коментар
                    В много от сервизите двигателното масло се поръчва във варели от по 208 литра.Много често няма "колонка" за наливно масло до всеки пост.Съответно се пренася в лейки, и се налива от тях.

• Esper
                    Esper коментира
                    Редактиране на коментар
                    В лейката поне аз не намирам нещо особено фрапиращо но за колегата беше доста разочароващо.
                    Обаче ако ще плащам за разнасяне на тая лейка подобна цена вероятно и аз щях да съм разочарован
                    И пак - лейката е само част от впечатлението

Поне наляха... Нещо.
                  Ами поне са наляли. До 150 хил. шкодилака по гаранция там си я обслужвах, в Еуротек Надежда. Какво са правили не ме интересува, беше в гарнция. Сега си я обслужвам в съседния сервиз и аз си купувам маслото. Още един път - нямам забележки към сервиза, колата си се движеше и се движи без никакви проблеми. В момента е на 180 хил.
                  יעבור
                  «И това ще мине»

Коментар

Поне наляха... Нещо.
                    Хм, стереотипно мислене...
                    Какво пречи съдържанието на лейката да бъде оценено на 235 лв/л?
                    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Верно разчупват стереотипа,
                      Ма като ти сипат жони черен етикет предпочиташ сътържанието да не е от лимонадено шише с капачка от кола?
                      Баш в "The last hope" се играе сценката и лейката беше част от декора,
                      После видеото излезе пред публика на Ханку Брат и там беше гвоздеят на програмата
                      Враг усраине

Коментар

Това е още една причина някои хора да не купуват нови коли.На Бай Ганьо не му стига, че те цака яко с цената на обслужването и маслата...Знае, че си закрепостен към тях, през времето на гаранцията

Коментар

Бъркаш детайлите...
                          Високата цена вероятно е формирана на ниво "кораб - майка", големите началници и т.н.
                          Смяната на консумативите с евтини или несменянето им с никакви е делавера на ниво бачкатор.

Ако това ще успокои някои от участниците в темата, делаверата с несменяне на консумативи се върти и в другите сервизи, не само във фирмените.
                          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• krassitch
                            krassitch коментира
                            Редактиране на коментар
                            То е ясно, че те цакат тумба хитреци, от най различни нива - от производител на автомобила, шеф на представителство, и надолу, до последния монтьор.Далаверата се върти в над 50 % от сервизите, ама при ония може и да не отидеш повече.А и да си смениш маслото и филтрите сам.Докато с новата кола си закрепостен

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X