Еднаквили са по возия тези джипчета? Имам самурай, ако си купя джими ще вози ли по меко че самурая не става за пътувания по междуградски път с асфалт и скорост над 80км/ч.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Возия на Сузуки Джимни и Самурай
Свий
X
-
До: Возия на Сузики Джими и Самурай
Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнениеДжимни-то е с пружини ...Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Ники (Spas55) има май такова Джимни или там както се произнася. Той да каже.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
До: Возия на Сузуки Джимни и Самурай
Първоначално публикуван от dj_nako Преглед на мнениеЕднаквили са по возия тези джипчета? Имам самурай, ако си купя джими ще вози ли по меко че самурая не става за пътувания по междуградски път с асфалт и скорост над 80км/ч.
Освен това "Джимни"-то няма грижа на асфалт с високи скорости. Проблемчета възникват след 115-120 км/ч, но те не са толкова от самата возия, колкото от височината и цялата аеродинамичност. Тогава машинката става доста чувствителна не само на неравности по пътя, но и на страничен вятър и други въздушни потоци, по-точно при изпреварване (разминаване) на голям камион.
Иначе съм достигал около 140 км/ч, но по принцип избягвам да карам с повече от 110.
Поздрави!Искам България чиста!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Мариян Маринов Преглед на мнениеСпоред мен няма сравнение между ресорно окачване и пружино това е моето скромно мнение.Да караш джип на ресори си е направо геройство.Аз съм се возил само на такъв джип на ресори НЯМА ТАКОВА ДРУСАНЕ И МЯТАНЕ В КУПЕТОДолните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеВ самурай съм се возил. В джимни - не. Обаче и двете съм ги оглеждал отдолу и съм почти сигурен че по отношение на возия, джимнито е доста по-добре. Това ако сравняваме заводските им варианти. Щото иначе - варианти колкото щеш.Търговията е проста работа ама не е за прости Люде.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар