Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Евровановете около 2000-а или Еспас от същите години

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Шарана/Алхамбрата/Галаксито са с 1,9 тди и роторна помпа , имат 90/110 кс версии и моторите са си кораво желязо.
    Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
    Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

Пак да попитам нещо - 2.2 JTD (128к.с.) от 2003-4-а година, монтиран на Фиат Юлис и на Ланча Федра, трябва ли да се изключи задължително от вариантите или не е пряк роднина на коментираните 2.2 ДТИ и ДЦИ?
      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
      Из "Златния телец"

Коментар

• bullet_pk
        bullet_pk коментира
        Редактиране на коментар
        Това си е двигател на Пежо и няма общо с 2.2dTI/dCI на Рено. Аз нямам отзиви за този мотор

• mikivt
        mikivt коментира
        Редактиране на коментар
        Това, по спомен, беше с отвратителен филтър за твърди частици. Сипва му се една ултра отровна гадост, да работи, отделно сдава багажа и се почват саги по отстраняването му.

Имали съм 406ци с този мотор,само че там е 133 коня,от софт-ами добро магаре е ,горивна Бош,турбо Гарет-почти никакви проблеми освен дежурния ДПФ,но при градско каране няма как да не се задръсти.
      ML W 164cdi

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение

Лапсус лингве

Това са товарните версии с 2 места.

По темата брат ми има Пежо 806 2.1 ТД.

Еми добро е ама не съвсем безпроблемна кола, напоследък доста пари по окачването, течове от двигател и кутия, рейката и тя а бе дърта кошница и всичко е на късмет как ше ти дойде.

Иначе си върви добре и има вътък харчи даже и под 7 смесено ако не се юрка.
        Ми не са, Скудо, Джъмпи и Експерт(тук Ланча отсъства) , са по-големи от Зета, Юлис,Евазион и 806.Сичките имат пътнически версии
        Иначе към автора-да видиш Фиат Добло. Сега прегледах обявите и доста се вписват в бюджета. Успех в търсенето
        "Ob Arm, ob Reich, im Tode gleich“
        Русофилия: Тежка, наследствена незаразна болест, която не се лекува и от която за съжаление не се умира. Същата е дефиницията и за шизофрения.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X