Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новото ми возило

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новото ми возило

Здравейте на всички!!!
    Днес се регистрирах и вече търся съвет.

Реших да си взема 4х4.Още се колебая между джип и пикап.
    Основно ще го карам за лов и риболов като се включват и дълги извънградски и магистрални километри.Търся комфорт без компромис от към проходимост.И някак си с Лендкруйзер или РР за над сто бона не бих бродил из гората.

Размера........от най-големите трябва да е не си падам по жълтурски мини изгъзици дето са направени за джуджета.

От пикапите съм се спрял на :
    1.Toyata HILUX
    2.Nisan Navara
    тук е и дилемата кой е по-по-най(и двата петместните версии с хардтоп)

От джиповете чакам предложения от вас .
    Хамър Н-2 дали би бил добър избор или е прекалено широк за пресечен терен и горско шофиране.

До: Новото ми возило

Привет и добре дошъл,

съвета на който търсиш отговор се намира тук - в горната част на менюто - и се казва търсене. прочети и ако пак има въпроси - пак заповядай.
    Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от stingar Преглед на мнение
      Здравейте на всички!!!
      Днес се регистрирах и вече търся съвет.

Реших да си взема 4х4.Още се колебая между джип и пикап.
      Основно ще го карам за лов и риболов като се включват и дълги извънградски и магистрални километри.Търся комфорт без компромис от към проходимост.И някак си с Лендкруйзер или РР за над сто бона не бих бродил из гората.

Размера........от най-големите трябва да е не си падам по жълтурски мини изгъзици дето са направени за джуджета.

От пикапите съм се спрял на :
      1.Toyata HILUX
      2.Nisan Navara
      тук е и дилемата кой е по-по-най(и двата петместните версии с хардтоп)

От джиповете чакам предложения от вас .
      Хамър Н-2 дали би бил добър избор или е прекалено широк за пресечен терен и горско шофиране.
      Колега , не се занимавай с разни Хамъри , ЛК-та и други глупости . Купи си едно Бентли . Няма смисъл изобщо да влизаш в храсталаците да го драскаш .... а рибата си я поръчай и ше ти я доставят в къщи , пред вратата .
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

...
        Търся комфорт без компромис от към проходимост...
        Трудна работа.
        Пикапите са точно компромис, а H 2 извън пътя не съм виждал.

Коментар

Взимай HILUX-а, според мен. Още повече че е и красив.

...ама, пак ще ти е жал да го вкараш в гората.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Благодаря за топлото посрещахе на Slick.
            Търсих по-горе но въпроса е ,че ми е трудно се ориентирам сам и за това питам.

Vlado_Ts -Ти за лимузината не се тревожи аз си имам супер шведска количка с 300+ кончета и някои бентлита се чудят какво става като ги духвам докато си карат с 200 по родните аутобани.
            За риба ходя,че ми е кеф не щото умирам от глад и понеже съм перфекционист всичко трябва да ми е както си му е реда.

Търся лукс щото някак си не си се представям с "дървен" дефендър примерно 200км шофиране.Ще ми се скапи кефа преди да е започнал риболова .

Определено се отказвам от америскнските мераци.
            Сега въпроса е кое е по добро:
            1.Toyata HILUX
            2.Nisan Navara

Взе да ми пуши главата много голямо разнообразие не като да си купиш моторетка.

Коментар

привет аз съм почти 2 метра 120-130 кг и се чувствам доста комфортно във витарката ако под "жълтурски" имаш предвит Японски то Тойота и Нисан също са от там
              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Наварата е много трагична- докарва го само на външен вид.
                Аз имам подобна дилема. Но бих формулирал въпроса си така: до колко може да се тунингова хайлукс или л200 и пикапът 2в1 ли е? Т.е. ако имам някой от горепосочените имам кола за шосе(вдигам над 100км/ч) и джип, или нямам нито кола нито джип?

Коментар

Първоначално публикуван от batko_benny Преглед на мнение
                  ... до колко може да се тунингова ...
                  Аааа, могат да се тунинговат и пикапите ...
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

" Търся лукс щото някак си не си се представям с "дървен" дефендър примерно 200км шофиране.Ще ми се скапи кефа преди да е започнал риболова "
                    Тези 200 км. неудобство ще бъдат компенсирани с 2-3 км каране през гора където няма път до мястото на риболова или лова, но всичко е въпрос на разбиране и усещане....
                    Според мен Nissan Navara e по-добрия избор......
                    LJ73, 2L-T, BFG-MT 32-11.5-15, Superwinch OX-24V,фланци 30 мм, ЕТ-10,Окачване без произход.
                    E23,E36,E46,E39,E61.

Коментар

Благодаря за топлото посрещахе на Slick.
                      Търсих по-горе но въпроса е ,че ми е трудно се ориентирам сам и за това питам.

Vlado_Ts -Ти за лимузината не се тревожи аз си имам супер шведска количка с 300+ кончета и някои бентлита се чудят какво става като ги духвам докато си карат с 200 по родните аутобани.
                      За риба ходя,че ми е кеф не щото умирам от глад и понеже съм перфекционист всичко трябва да ми е както си му е реда.

Търся лукс щото някак си не си се представям с "дървен" дефендър примерно 200км шофиране.Ще ми се скапи кефа преди да е започнал риболова .

Определено се отказвам от америскнските мераци.
                      Сега въпроса е кое е по добро:
                      1.Toyata HILUX
                      2.Nisan Navara

Взе да ми пуши главата много голямо разнообразие не като да си купиш моторетка.
                      Явно е, че имаш големи материални възможности.
                      Аз ти предлагам да си купиш тойотата. Ако не ти хареса си купи и нисана. Или не първо си вземи нисана, и после тойотата. За да я оцениш. И " дървен дифендър" в никакъв случей.
                      Последно редактирано от Гергин; 23-06-09, 20:33. Причина: допълване на информация
                      Пийте червено вино! Дава здраве.
                      А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

...

Vlado_Ts -Ти за лимузината не се тревожи аз си имам супер шведска количка с 300+ кончета и някои бентлита се чудят какво става като ги духвам докато си карат с 200 по родните аутобани...

Търся лукс щото някак си не си се представям с "дървен" дефендър примерно 200км шофиране.Ще ми се скапи кефа преди да е започнал риболова...
                        Да влезеш в офроуд форум и да питаш за комфорт и скорости по магистрали, и после с пренебрежение да наречеш Дифендър-а дървен, и да чакаш за съвет, е меко казано наивно.
                        Повечето тук сме видяли и много и малко. Лимузини, скорости, имотно състояние и т.н., не могат да ни впечетлят.
                        Владо ти намекна, че офроуда, риболова и лова, са не-съвместими с комфорта.

Коментар

jaxan - имам над 5 000км на Витара дълга база два литра 14...и няколко коня по спомен 2002 година.Определено е много не комфортна,бедно оборудване,никакви екстри и само моите шаранджийки трудно побира камо ли на двама човека.В момента ми е за продаване но това ще бъде друга тема след време.

ggs-братче тук нищо не каза аз да не съм Рок Фелер направо взема да си купя компаниите първо едната посля другата.Тук говорим за кола от порядъка на 20 000евро не стотици хиляди.Бентлитатат си ги купуват онея с "малките пишки "дето нема кой да ги четка.

batko_benny-" или нямам нито кола нито джип" и аз това се чудя за това и пускам тема.

Лошото е,че не ми се намира време да мина през шоурумовете да взема всеки един от изброените за по два три дена тест драйв и сам да реша

Бях забравил Л-200 ама много грозен братче.Как да го взема. Ще ме бие приятелката.
                          Последно редактирано от stingar; 23-06-09, 21:13.

Коментар

Извинявам се първо за двете мнения едно след друго но твоето на Андро излези в момента когато пишех моето и не можах да го коментирам.

Аndro 160- определено си в грешка никой не говори за материялно,пари,имоти или каквото и да било.Това,че колегата се е изказал не компитентно нямам вина.Аз няма да ходя на тежък офроуд.Просто ще карам по неравни черни пътища тук таме някоя малка локвичка.Няма да газя до уши в кал.То е ясно,че ще има компромис а ма не и като при Х 5 или Q-5,7 или там останалите сувове.

Коментар

вземи си TLK95 кеф ти риба кеф ти пред кафето/пък и приятелката ще го хареса /

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X