Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Субективни впечатления от кратък тест GLK, ML, Pаjero, Outlander и Jeep Grand Cheroke

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Субективни впечатления от кратък тест GLK, ML, Pаjero, Outlander и Jeep Grand Cheroke

Вчера имах възможността да покарам за кратко в Града (по много лоши пътища, но без оффроуд) горепосочените возила и мога да споделя Чисто Личните си и Субективни впечатления

Първо Mercedes GLK 350 CDI 4matic - Страхотно приятна машинка, прекрасна динамика, прекрасно пътно поведение (много стегнато и твърдо окачване), беше с 20" джанти и изпитвах ужас като минавах дупките, но ми хареса

Mecedes ML 280 CDI 4matic - след ГЛК-то въобще не ме очарова, ако трябваше да избирам между двете Твърдо щях да съм за ГЛК-то!

Оутлендъра, го покарах малко, но с нищо не ме грабна, 4х4 системата е като на УАЗ(Патрул) само предно и можеш да включиш задният мост

Паджерото, исках да видя вярни ли са твърденията на някой хорa тук във форума, че е тромаво, не беше зле макар и автомата да не блестеше с нищо, както и двигателя.

Но "Рибата Изби" Jeep-а - Много ми хареса както возията, така и динамиката, дори и автомата макар и 5 степенен (не като на мерцедеса 7) ме изненада приятно!

Музиките също бяха приятни, както и камерите за обратен ход - Голяма екстра която Винаги ми е липсвала Друга екстра която ме порази беше Б класата на мерцедес и неината възможност за Автоматично успоредно паркиране - е нема такъв майтап, дори и РАБОТИ!

До: Субективни впечатления от кратък тест GLK, ML, Pаjero, Outlander и Jeep Grand Che

Коментар

До: Субективни впечатления от кратък тест GLK, ML, Pаjero, Outlander и Jeep Grand Che

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
      Друга екстра която ме порази беше Б класата на мерцедес и неината възможност за Автоматично успоредно паркиране - е нема такъв майтап, дори и РАБОТИ!
      Е това го имат и други марки, със сигурност си спомням за VW...

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
        Е това го имат и други марки, със сигурност си спомням за VW...
        Вярно! Но аз съм го пробвал само на Б класата

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
          Вчера имах възможността да покарам за кратко в Града (по много лоши пътища, но без оффроуд) горепосочените возила и мога да споделя Чисто Личните си и Субективни впечатления

Но "Рибата Изби" Jeep-а - Много ми хареса както возията, така и динамиката, дори и автомата макар и 5 степенен (не като на мерцедеса 7) ме изненада приятно!
          Колега, за новия (2005-2009) модел Чероки става въпрос, нали? Бихте ли споделили още отзиви за него, 3.0 дизел ли е бил? Питам, понеже никъде във форума не откривам конкретни впечатления за този модел, а пък тази година излиза нов (2010 модел), и цените на сегашния стават все по-примамливи.

Коментар

Първоначално публикуван от emdless4 Преглед на мнение
            Колега, за новия (2005-2009) модел Чероки става въпрос, нали? Бихте ли споделили още отзиви за него, 3.0 дизел ли е бил? Питам, понеже никъде във форума не откривам конкретни впечатления за този модел, а пък тази година излиза нов (2010 модел), и цените на сегашния стават все по-примамливи.
            Останах очарован, на фона на останлите който пробвах и да, беше 3 литра V6 на Мерцедес Дизел и беше Гранд Чероки. Просторно, готино, с леко остаряла автоматична скоростна кутия, но която работеше Много добре. Музиката беше също готина и въобще екстрите бяха приятни. Окачването беше малко по-меко, но пък возията беше Превъзходна, както и поведението на пътя (пак казвам само пътища - но много Лоши!).
            Това е от мен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X