Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Автомобилите 4 х 4 на България
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Първоначално публикуван от СтефанЯко чалга. Даже почти thcalga.
Eee стефане сега намеси и музикалните си пристрастия направо тази тема е обречена!
Иска ми се да разбера кога Уаз ще стане 4х4 на годината!https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
Ъхъ, и обективна, няма що. МЛ-ът пък от кога стана всъдеход? С трансмисията на представителния S 500.
Те тва е чалгата. И трамваят има много водещи колела. После? Що го няма в класацията? Хора които нямат идея за кво става дума не само че дават акъл, ми слагат и оценки.
Аз па как да оценя тях? Да вървят в нужника да си четат един на друг реклами през стената. Изразително. Те тва са тия списания. Физически ми е противно.
Коментар
-
Абсолютно си прав Стефане.
А тези които решът каква кола да си купят след прочитането на една такава статия, то си е за тяхна сметка.
На Копривщица взех списанието в което пишеше че Фриландър има междинен диф. Едно от наи-реномираните в Италия. След като го обсъдихме решихме да запалим с него барбекюто.
Коментар
-
Няма да поиска. Посмъртно. Законите на лайфстайла и на джиповете са различни. Друг свят. А тия така и ще си умрат в чалгата изблещени от сребърният куршум в лаптопа или от ясеневия кол в задника, и учудени. Че не са разбрани. А то просто щото вия нямате сърца, бе госпожи и господа издатели, само затова ще ви го заврат отзад. Нали това ви е жизнено важното място.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефанзатова ще ви го заврат отзад. Нали това ви е жизнено важното място.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар