Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ML3.2 или 2.7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ML3.2 или 2.7

мисля да купя ML,но се двоумя дали да е 3.2 бензин или 2.7 дизел.
    Вярно ли е че 3.2 чупи често скоростна кутия или че 2.7 гори много нафта.
    Благодаря предварително

До: ML3.2 или 2.7

Мой колега кара 3.2 вече 3години и казва че няма проблеми с МЛ.Според мен 3.2 с газов инжекцион е по-добрия вариант от 2.7 нафта.

Коментар

Фен съм на дизелите и за тва ще ти препорачам 2.7

Коментар

Колега, аз карам 2.7 дизел от 5-6 месеца вече и не съм имал никакви проблеми. Навъртял съм му малко по-малко от 15 хил. километра. При нормално каране извънградско гори около 9/100. Аз дори си мисля, че е доста прилично.

Коментар

Дизела сие дизел,вярно е това за разхода на 2.7 ,че когато караш по -бързо той се вдига, но ако караш бензина така незнам тогава какъв разход ще има той.Карам 2.7 и при нормално каране разхода е 9-10лтр.на 100км.
          0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Дизела.Бензина като го настьпиш и дава разход колкото осмак,дизела толко нафта няма как да прекара през дюзите
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Diesel power,винаги можеш да намериш нафтица в туби,тогава разхода ще се равнява на 6.В момента се търгува на 1.2 лв,и смея да твърдя е много добра,даже е по добра от доста бензиностанции.С такава цена не мисля че ще те притесни че гори много.

Спам : За нафтата,който е от Казанлък или региона,знае бензиностанцията Експрес,на изхода за София.Еми няма такава спъната нафта,слагам си от тубите и пасата се облизва и се радва,форсира се много по добре от колкото тая от колонката.А е и с 50 ст. долу.
              Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
              feikot@abv.bg
              Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

2,7 е добре.

Коментар

Десния крак е важен при тия мотори,аз като напьна 3.2 мотор и почва да харчи над 25/100 и то на лека кола без да я вкарвам в гората.И не говорим за едно замерване,с напьване месеци ми дава тоя разход без да му има нищо на мотора.Магистрала спокойно ми дава малко над 10,градско около и леко над 13-15,натисната НАД 25,че и на 30 отива и то засечка резорвоар пьлно/пьлно.

Дизела си е дизел,скьпи му дюзите,но с допьлнителен филтьр за горивото голяма част от проблемите ще се решат,заслужава си да вкараш и 300$ за допьлнителен филтьр.А и е дизел - истинското гориво за джип
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Заводски дани 270цди 7.6л-90км/ч,11.9л градско-аз имах 270цди,8 извънграда трябва да го караш много нежно,по клони към 10л/100км,градско 13л.С 200км/ч-гори като камион.МЛ320,заводски дани 10.7-90км/ч,18,6 градско.Не знам да ли знаеш от догодина отпада акциза,ако искаш бензин изчакаи малко.С газов инжекцион бензина,ще дава еднакакъв разход с дизела,но има по ефтина подръзка.Късметпусни някоя снимка,като вземеш машината.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X