Обява

Свий
Няма добавени обяви.

NISSAN няма да участват в изложението !?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• NISSAN няма да участват в изложението !?

Здравейте,

С огромна изненада вчера научих от управителката на автосалона в София, че NISSAN София нямало да участват в авто-изложението?

Не знам каква е причината, бях отишъл да пробвам автомобилчетата и прецених че на изложението шансът за по-добра цена е голям, след което от салона ми казаха че нямало да ги има тази година !?

Мисля си - това (доста мръсен) търговски подход за да купя веднага ли е или наистна са закъсали? Ако е първото - жако за добрата марка и циганските бг-номера, ако е второто - силно съм изненадан.

вие имате ли инфо?

До: NISSAN няма да участват в изложението !?

Ми не са само те тези дето няма да участват. В момента всички са свалили "гащите" до долу, и переспктивата хем да дадеш куп пари за да участваш, и същевременно да се надпреварваш с всички в даването на отстъпки (щото всеки очаква още по-големи отстъпки на изложението) най-вероятно влезли вече в зоната на голямата загуба заради нуждата от кеш, е твърде голям риск, който не си заслужава. Просто бизнес логиката диктува. А когато складовете се изчистят вече няма да има такива отстъпки и който купил на далавера, купил.
    ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
    lre-bulgaria.org

Коментар

Първоначално публикуван от Navi Преглед на мнение
      Ми не са само те тези дето няма да участват. В момента всички са свалили "гащите" до долу, и переспктивата хем да дадеш куп пари за да участваш, и същевременно да се надпреварваш с всички в даването на отстъпки (щото всеки очаква още по-големи отстъпки на изложението) най-вероятно влезли вече в зоната на голямата загуба заради нуждата от кеш, е твърде голям риск, който не си заслужава. Просто бизнес логиката диктува. А когато складовете се изчистят вече няма да има такива отстъпки и който купил на далавера, купил.
      Ами да ти кажа, аз не мисля че е много голяма далаверата. Защото ти излизат с номера, че ето на - дали сме 10% отстъпка, няма повече преференции. Нито стелки/пакртроник/други малки екстри for free, нито по-изгоден лизинг, нищо. А и са останали основно (безмислено) луксозни оборудвания и почти навсякъде само дизеловите агрегати.

Ей тук евала им права на Сузуки - те имат безлихвен лизинг и може да се договаря и промоция на промоцията.

Иначе по темата : все пак другия месец е първото изложение от две години насам. някак си е много тъжно качествени марки да не участват - то криза криза, но все пак не е ли въпрос на престиж?

За сравнение: не мисля, че една ТВ-реклама е по-евтина от участието в изложението, а рекламки, виждаме, има доста.

Коментар

Ми то кой остана само с 10%, освен на най-новите модели? Аз като гледам 20, 30 че и до 50 стигнаха.
        При такива отстъпки, на и иначе конкурентен пазар, едва ли им е останало нещо на фирмите (поне на голяма част от тях), а по-скоро продават и на загуба само за да съберът кеш да си покриват кредитите и оцелеят по-дълго. Въпросът е не колко ще спечелиш а до кога ще издържиш. Не във всички случаи.
        А по-въпроса за салона, нормално изглеждащ щанд на добра площ, със застраховки, наем, изграждане, и др. режийни, хора, експонати и т.н. едва ли излизат по-малко от 80-90К Евро, а може би са и малко. При положение че всички които отидат там ще прелитат като пчелички от щанд на щанд искайки повече отстъпка (аз така бих направил ако си търсех нова кола сега) не съм сигурен, че телевизионната реклама ще е по-малко ефективна. Даже напротив, защото поне може да разграничи повече от останалите. Макар, че ако аз бях автомобилен дилър/вносител бих рекламирал по-време на изложението или направил нещо силно атрактивно и близко до самото изложение, но не и вътре в него.
        Ама не съм
        lre-bulgaria.org

Коментар

Първоначално публикуван от Navi Преглед на мнение
          Ми то кой остана само с 10%, освен на най-новите модели? Аз като гледам 20, 30 че и до 50 стигнаха.
          Кажи ми къде ( и как) мога да сваля с 50 процента и ако ми хареса колата ще те черпя цяла каса бира

Коментар

Първоначално публикуван от Ozzy06 Преглед на мнение
            Кажи ми къде ( и как) мога да сваля с 50 процента и ако ми хареса колата ще те черпя цяла каса бира
            Уфф, недей да го харесваш т'ва нещо. Толкова даваха за Chevi HHR, ама не знам дали още важи.
            lre-bulgaria.org

Коментар

И БМВ и ФВ и Тойота не учавствуваха и то с основание ,г-н Жеглов или по точно Булгарреклама не са свалили цените за изложението и нормално да не учавстват.
              Типично по български.И после плащат на Топ гиър за да учавстват защото иначе никой нямаше да стъпи.

Коментар

А ,Тойота участваха, както и още куп други марки - включително мерцедес и ратола с брабусите :-))))

за мен е смешно и жалко, че бмв, ауди и vw се свиха и не участваха. чак пък толкова зле ли са? да не би например шевролет, мазда, мицубиши, пежо и ситроен да не ги е хванала кризата - и на тях им е трудно, ама участват, нищо че са по-малко реномирани от бмв-ауди-фауве.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X