Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паджеро 2 срещу Витара!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Паджеро 2 срещу Витара!

Много ми е интересно,кой джип е по добър и кой има повече кусури.
    В България масово се кара,паджеро и витара и според мен това е вечния спор....от рода на ....
    Витарата е по лека и хвърчи като перо,апък паджерото е 2 тона и е тежко.
    Паджерото пък има блокаж и върви по нагоре от витарата.
    Паджерото е по високо и по проходимо.

ИСКАМ ДА ЧУЯ МНЕНИЕ ОТ СПЕЦИАЛИСТИ В ТОЗИ БРАНШ.
    Благодария предварително
    [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

До: Паджеро 2 срещу Витара!!

А какъв е смисъла от темата,неразбрах?
    Просто е така,от любопитство,или нещо конкретно те инетересува,щото,спорове много,всеки си хвали неговото....
    Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
      А какъв е смисъла от темата,неразбрах?
      Просто е така,от любопитство,или нещо конкретно те инетересува,щото,спорове много,всеки си хвали неговото....
      Кое не ти е ясно от въпроса,по горе та пишеш безсмислици.
      Въпроса е точно формулиран,и някой дето има опит ще каже мнение.
      [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Първоначално публикуван от Kircho-sopot Преглед на мнение
        Кое не ти е ясно от въпроса,по горе та пишеш безсмислици.
        Въпроса е точно формулиран,и някой дето има опит ще каже мнение.

Колега, и Вашия въпрос не е много смислен, да Ви кажа честно..... При толкова много изписано в този форум, така че моля Ви запазете добрия тон.

Да минем на съществото на Вашия въпрос. За какви цели смятате да използвате въпросното МПС? От правилната постановка на този въпрос, в доста голяма степен зависи и отговора.......
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Колегата ЗЛОЙ е прав!По-добро къде?За гъзария пред кафето?За патуване на дълги разстояния или за преминаване през пресечени местности?Всеки има различни вкусове и за това едни карат ПАДЖЕРО,други ВИТАРА и така...Идеален джип няма-всеки джип си има слаби места,както и ние си имаме различни вкусове.Семейството ми имаше Митсубиши Паджеро 1 интерколер турбо и мога да ти кажа,че никъде не ни е оставяло!Да,Паджерото е по-голямо,по-високо е от Витарата и точно за това го предпочитам!Оставям думата на по-компетентните колеги да кажат нещичщо за блокажите и слабите места по окачването...
          Последно редактирано от pilota7222; 04-05-09, 09:45.

Коментар

До: Паджеро 2 срещу Витара!

Не съм го казал с надменен тон или нещо от рода,но съм длъжен да се извиня.
            Става въпрос за пресечена местност кой джип е по проходим и кой върви повече в балкана.Не е много сложен въпроса и знам отговора въпроса е да го чуя от специалисти.
            Аз имам паджеро 2 върви повече от витара,като изключим зад кормилното устройство,но все пак паджерото върси повече макар по тежко.исках някой да ме обори с факти,или някой друг да ме защити.
            Прав си колега в форума има много изписано но нищо конкретно.
            Ето сега един точен отговор.
            Кое върви повече в балкана Паджеро или Витара.
            Подчертавам не става въпрос за клас возия или елегантност става въпрос за вървене в балкана от добри задкормилни устройства.
            [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Първоначално публикуван от Kircho-sopot Преглед на мнение
              Много ми е интересно,кой джип е по добър и кой има повече кусури.
              В България масово се кара,паджеро и витара и според мен това е вечния спор....от рода на ....
              Витарата е по лека и хвърчи като перо,апък паджерото е 2 тона и е тежко.
              Паджерото пък има блокаж и върви по нагоре от витарата.
              Паджерото е по високо и по проходимо.

ИСКАМ ДА ЧУЯ МНЕНИЕ ОТ СПЕЦИАЛИСТИ В ТОЗИ БРАНШ.
              Благодария предварително
              Здравейте колега,

При така неясно формулиран въпрос по-скоро ще чуете философски мнения, отколкото нещо смислено.
              Дори не е ясно и какви модели са Витарата и Паджерото.

Явно спора "кой е по-по-най" е най-вече между Вас и приятеля Ви с Витарата. (http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=60228).

Най-лесния начин е да ги тествате някъде при "равни" условия и да ни разкажете после (със снимки).
              За всички, ще е интересно.
              Разбира се, понеже никога не може направите условията еднакви пак ще започнат спорове, но това е друга тема.

Сериозно, никой специалист, или човек с опит няма да отговори на така зададения въпрос.

Поздрави,
              ... to be continued

Коментар

Нещата на кантар....... Витарата е по-малка и по-лека, за сметка на това няма фабрично с твърд блокаж в задния мост...... Карат и едните и другите, и то доста успешно.
                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Ако и витарата и паджерото са в оргиналния си вид на завода производител и са с еднакви гуми то е ясно. 1.Паджерото е по високо- по голям клиранс и гуми. 2.Паджерото е с по мощен двигател което си казва думата. 3.Най важно че паджерото има Блокаж на заден мост а това е най големия плюс за един джип. Друг е въпроса ако са подготвени за оф.Тук нещата опират най вече до вложените средства. Аз определено съм за паджерото.

Коментар

Първоначално публикуван от ванко 2 Преглед на мнение
                    Ако и витарата и паджерото са в оргиналния си вид на завода производител и са с еднакви гуми то е ясно. 1.Паджерото е по високо- по голям клиранс и гуми. 2.Паджерото е с по мощен двигател което си казва думата. 3.Най важно че паджерото има Блокаж на заден мост а това е най големия плюс за един джип. Друг е въпроса ако са подготвени за оф.Тук нещата опират най вече до вложените средства. Аз определено съм за паджерото.
                    Според мен,тук решаващият фактор е един_-----ЗАД КОРМИЛНОТО........!!!
                    Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Поредната безумна тема. Това срещу онова. Няма ли да пуснте правило, да не може да се пускат такива теми??? Или поне да са доволно обосновани и стъпили на нещо адекватно. По яко УАЗ или Ламборгини

Коментар

Колега за мен темата съвсем не е безумна.Нали за това пишем- да се уграмотим,да разберем нещо ново или как,въобще на научим нещо.Аз карам лада нива вече 6г. но винаги прекланям глава на колегите с ланд крузери,патроли,мерцедеси и др марки с 2 и повече блокажи.За мен истината си е истина и не мога да си кривя душата затова и заложих на паджерото.Друго си е да въртят 3 гуми срещу една предна и една задна.

Коментар

Форума винаги за мен ще остане не ясна работа,защото разни хора разни коментари.Въпроса ми е следния за който темата е безумна нека не пише по нея,няма да се сърдим ако изпуснем нещо важно.
                          Просто това е истината,винаги е имало спор,кой е по добър левски или цска,кой върви повече паджеро или витара или паджеро или мерцедес.Макар че аз питам просто Паджеро 2 или Витара.
                          Благодария на всички който са написали своето мнение.задължен съм ви.
                          [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Хм, блокажи та блокажи .... И като легне на шкембе, какво? Блокажът ще го извади ли? А на хлъзгав терен със страничен наклон даже ще те обърне. Единствено при диагонално зависване или катерене по камънаци би помогнал според мен. Иначе файда йок . А дискусията е излишна. По-проходим е по-прежаленият джип ....
                            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

Имал съм и Паджеро и Витара,но за сега се обедих там където дадох назад с Витката с Паджерката излезнах без грижи, да си дам поне и мнението в моята тема.
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X