Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki Grand Vitara, Suzuki Ignis, Hyundaj Santa Fe или Opel Frontera?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Suzuki Grand Vitara, Suzuki Ignis, Hyundaj Santa Fe или Opel Frontera?

Благодаря на всички! За сега съм много доволен специално от тази фронтера! Ето и няколко снимки!
    Прикачени файлове
    Казано е:
    -"Обичай ближния",
    щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Първоначално публикуван от alex_serviz Преглед на мнение
      Да се отчета: Избора ми беше сведен в крайна сметка до LR Диско или Фронтера, но решаващо се оказа изискването на жена ми да е непременно къса база, та да може и тя да я кара. Диското, като го гледах КБ си е същата дължина като дългата, само дето е с 3 врати и в крайна сметка остана Фронтерата!
      Тази седмица ходих до Германия и след 3 огледа и много обикаляне си взех FRONERA B 2,2 DTI, 2000 г. КБ! Докарах я на ход. Следват регистрация, смяна на консумативи и т.н.! По-нататък ще се пробвам да кача и някоя снимка.
      Честито и от мен със здраве да си я караш,със регистрацията добре но смяната на консумативите колко по бързо я направиш толкова по добре,aнгренаж на1во място,смяна масла в дифове,СК-РК и т.н..че после може вече да е късно.Успеx
      Какво е това 4x4...:confused:
      [FONT=Arial Black]Мечтите са си твои,ако ги споделиш със друг си е за твоя сметка...:rolleyes:[/FONT]

Коментар

Следващата стъпка наистина ще бъде смяна на маслата. За ангренажа ми казаха, че е с верига и не се налагало да се сменя.
        Казано е:
        -"Обичай ближния",
        щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X