Обява

Свий
Няма добавени обяви.

atv или джип?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• atv или джип?

Да предположим че имате налични едни 20 000 лева. Не сте в криза. Фен сте на екстремните преживявания. Част от приятелите ви карат джипки, други atv-та. Едните казват - джипа е сигурно нещо. Можеш да го караш навсякъде, да возиш семейството и т.н. Другите - идвай да преживеш емоцията. Там където стига едно atv, трудно би достигнала джипка.
    И така Вие трябва да избирате? Какво и защо бихте избрали и мотиви ви?
    Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

До: atv или джип?

За 20 бона спокойно можеш да вземеш и двете в по-базов вариант... а бъдещето ще покаже, кое ти харесва повече
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

При така здадения въпрос, аз бих избрал джип.

(ако въпроса беше "Джип или Ендуро?", щях да избера Ендурото)

Коментар

И АТВ с пълна екипировка, и джип с платформа, или пикъп, за да си носите АТВ-то.
        А в рамките на тази сума се купуват и двете неща, но употребявани, за да не Ви е жал за тях, че гората взема голям данък.
        И като ги покарате известно време ще разберете на къде Ви тегли.
        Положението в къщи е такова: и джип и АТВ-та, преди да ни стегне кризата.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Добре в криза сте!
          Жената е изхарчила 5000 лв. за палто. Трябва да купите едно от двете.
          Идеята е да споделите тези, които имате и от двете. Да дадете съвет на хора, които се чудят какво да си купят.
          Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
            Добре в криза сте!
            Жената е изхарчила 5000 лв. за палто. Трябва да купите едно от двете.
            Идеята е да споделите тези, които имате и от двете. Да дадете съвет на хора, които се чудят какво да си купят.
            На колко години сме? Имаме ли жена? Искаме ли да се измъкваме от нея уикенда ? А деца? Ако да - колко големи? Къде живеем? Имаме ли къде да държим АТВ-то? А удобен начин да го закараме до гората? И още доста въпроси, чиито отговор е от огромно значение... И въпреки всичко пак ще остане субективния момент .
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Джип. Зимата парно, музика, багаж и най важното задна седалка за еротични цели. Лятото таван ( да не те пече слънцето, и да не те вали дъжд), музика, багаж и задна седалка/ по горе обясних защо )
              Може да си г караш на всякъде. В смисъл по улици, магистрали и офроуд. Каско и аларма, и почти не ти го закачат джамбазите.
              Има и още, ама сега не се сещам.

ПП: Аре жената да не харчи 5 бона за палто
              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
                .....!
                Жената е изхарчила 5000 лв. за палто...
                Тогава ДЖИП и пушка, за да утрепете 20-тина лисици за ново палто на жената, защото май тя Ви е най-големия разход.

П. П. А с пушката и друго може да утрепете.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Аз съм щастливец защото се радвам и на двете!
                  Последователноста беше:
                  1.ATV
                  2.по-голямо ATV
                  3.още по-голямо ATV
                  4.Платформа за 2 ATV
                  5.Джип
                  0+,Bombardier DS650,Discovery II.

Коментар

Здравейте, бях пред същата дилема, допреди 2 седмици.
                    При мен въпроса стоеше така, имам ендуро мотор и китайче атв на сина ми, продадох китайчето защото му умаля, исках да продам семейната кола, да взема джип и по-мощно китайско атв. Но след дълги терзания реших колата си остава и вземам марково работно атв с регистрация. Така пак ще караме със сина ми в планината, той и аз ще се радваме на вече сигурни и маркови машини, аз ще мога да карам атв-то по пътната мрежа...
                    Всеки има различни потребности и възможности, успех при избора... все пак е важно удоволствието и адреналина който ни носи офроуда независимо от превозното средство...

Коментар

Нови или употребявани? Джип за гората или за пътя?

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
                        Нови или употребявани?
                        Според възможностите!

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
                        Джип за гората или за пътя?
                        Все пак това е OFFRoad forum ...
                        0+,Bombardier DS650,Discovery II.

Коментар

Първоначално публикуван от keeway Преглед на мнение
                          Според възможностите!

В такъв случай, джипът е ясен - УАЗ !!!

Коментар

Аз избрах джипа.До избора стигнах по метода на пробата-карах АТВ не се справих много добре и съответно не ми допадна,качих се на джип и веднага разбрах,че това е МПС-то,което искам да управлявам.А и джипа може да се експлоатира целогодишно,можеш да возиш семейството и да си вършиш работа с него.

Коментар

Първоначално публикуван от keeway Преглед на мнение

То държавата ни е OFFroad Къде има нормални пътища за коли?
                              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X