Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota или Nissan Patrol

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Toyota или Nisan Patrol

Чакайте колеги, че се обърках от всичките тия бангий
    Значи на фронтерата е от тази страна дето съм писал, на нисана заставате до десния калник и гледате под всмукателните тръби, там в предната част на мотора е завряно ГНП-то
    0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
    Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
    Суперскан България www.decbg.com
    Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Абе я дайте да го разнищиме тоя Патрул, че тука във форума е някаква мистерия. 157 кс. един път, 160кс. втори път. Един и същ мотор ли е?

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
        Абе я дайте да го разнищиме тоя Патрул, че тука във форума е някаква мистерия. 157 кс. един път, 160кс. втори път. Един и същ мотор ли е?
        Всеки го пише както си иска.116KW е.От 00 до 08 е еднакъв, няма два вариянта.После само сменят помпата с комън реил.За да покрие евро 4Иначе мотора си е все същия
        0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
        Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
        Суперскан България www.decbg.com
        Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Благодаря на всички за мненията
          аз продължавам да се чудя какво да правя ?

Коментар

Ами задай малко по конкретни въпроси и кажи за какво ще се ползва колата.
            Зима иде

Коментар

Не съм имал такъв Нисан ,но много ми харесва.От няколко места чувам ,че имат проблеми с моторите но за втора употреба това е късмет .А и Тойотата според мен държи по- висока цена и се продава по лесно. Избора си е твой.
              0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Трябва ми голяма и здрава машина ще се кара главно по асфалт

Коментар

Всеки го пише както си иска.116KW е.От 00 до 08 е еднакъв, няма два вариянта.После само сменят помпата с комън реил.За да покрие евро 4Иначе мотора си е все същия
                  а аз се бях наточил за "втория"(118kw)безпроблемен вариянт,ама то всичко си е на късмет така че пак бих си взел патрол
                  Последно редактирано от Yaro; 14-03-09, 11:52.

Коментар

До: Toyota или Nissan Patrol

Аз самият карам Patrol невероятно здрав,но за асфалт Тoyota е по-добрия избор.Независимото предно окачване и по-дьлгите скорости са по-добри за асфалт.

Коментар

За съжаление вече са продали патрола

Коментар

Какво мислите за тази Toyota

Здравейте какво ще кажете за тази машина да ли си заслужава ?

Благодаря ви
                        Прикачени файлове

Коментар

До: Какво мислите за тази Toyota

Първоначално публикуван от zlatko Преглед на мнение
                          Здравейте какво ще кажете за тази машина да ли си заслужава ?

Благодаря ви
                          Колега, наистина ли смятате, че някой може да отсъди за машината по една снимка? Тук може и да има не малко знаещи и опитни хора, но не сме гледачки (на кафе, боб и т.н.)

Има предостастъчно писано за модела тук във форума. Както и в тази тема се писа. Ако сте се спряли конкретно на тази машина - най-добре някой да дойде с Вас или направо да я закарате в сервиз - да се прегледа и това е.

Успех!

Коментар

Цената е добра. Ако е в добро състояние си заслужава.

Двигателя може би ще е малко слабичък за дълга база, но вероятно може да се чипоса.

Иначе - това е TOYOTA бе човек! Ако те кефи - не се колебай.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз по-скоро бих избрал монтаж на интеркулер, пред чип. Но е по-скъпо като опция. На Събин старата беше с този двигател + интеркулер и съм я карал. Колата върви перфектно (стига да е здрава главата ) и определено не се усеща липса на мощност.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                                Аз по-скоро бих избрал монтаж на интеркулер, пред чип. Но е по-скъпо като опция. На Събин старата беше с този двигател + интеркулер и съм я карал. Колата върви перфектно (стига да е здрава главата ) и определено не се усеща липса на мощност.
                                Ти със сигурност си по-наясно от мен. Бях се заблудил че си има интеркулер, ама явно съм сбъркал.

То интеркулера не действа ли малко като чипосване, на коли с компютър - засича си че влиза повече въздух, и подава съответното по-голямо количество гориво?
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X