МЛ 320цди или Х5 3000 д,Кой е по добър.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ML или X5
Свий
X
-
До: ML или X5
Ми който ти харесва повече на теб, но Мерцедеса трябва да е след 2006г. иначе няма база за сравнение Х5 е много по добра от старите кошници, аз сега съм на път да взема такъв МБ, но бензин
. Поздрави !
NGO "SPORTS CLUB ЕXTREME RACING"
-
Х 5 трябва да е SD модификация с праговете и раздувките по калниците.А МЛ-320 спорт пакет с иноксовият интериор.Но и двата автомобила с всички екстри държът все още висока цена в Германия .0887 526 564/ 0897 933 755 /
Коментар
-
За предпочитане дизела да е новия,или по точно този с 218к.с.,а не с 184к.с.,защото стария има проблем с автомата.А МЛ тва е ебати гаврата.'98г. Mitsubishi Pajero II 2.8tdi Super Select къса база фейслифт
'95г. Mitsubishi Pajero II Super Select къса база - за "лек" offroad - coming soon :)
И разни BMW-та...
Коментар
-
Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнениеХ 5 трябва да е SD модификация с праговете и раздувките по калниците.А МЛ-320 спорт пакет с иноксовият интериор.Но и двата автомобила с всички екстри държът все още висока цена в Германия .
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнениеА ако не държиш на дизела, има един хубав МЛ- 6,3 АМГ в "Инс-Деливери" на доста добра цена за този модел...Ама побързай,че е без пари да не те изпревари някой
то сега 280к к'во са
NGO "SPORTS CLUB ЕXTREME RACING"
Коментар
-
Става въпрос за МЛ 320 ЦДИ 224 кс .от 2006г. И за цена 30.000 евро.7G-tronic и спортпакет . Според мен е добра цена за това качество.А BMW-2007 с 235кс. е с 10.000 евро по скъпо явно е по добро.0887 526 564/ 0897 933 755 /
Коментар
-
Първоначално публикуван от Смилен Преглед на мнениеhttp://www.ins-delivery.com/cgi-bin/...viewcar&id=656Ама побързай,че е без пари да не те изпревари някой
то сега 280к к'во са
Аман от прибързани заключения...
Коментар
-
Определено Х5! Много по-еластичен двигател, по-стабилен, по-як. Това е мнение на много хора, както и на търговци. МЛ е по-скоро "дамски", а Х5 си е хулиганя на пътя.Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.
Коментар
-
Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнениеКалинка този го вземи ти аз ще купя по евтин ,че нямам възможност за такъв.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар