Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ML или X5

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ML или X5

МЛ 320цди или Х5 3000 д,Кой е по добър.
    0887 526 564/ 0897 933 755 /

До: ML или X5

Ми който ти харесва повече на теб, но Мерцедеса трябва да е след 2006г. иначе няма база за сравнение Х5 е много по добра от старите кошници , аз сега съм на път да взема такъв МБ, но бензин . Поздрави !
    NGO "SPORTS CLUB ЕXTREME RACING"

Коментар

X5.Но задължително с адаптив драив и активен волан!Без тези екстри е като ML.
      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

X5 Както колегата по-горе е казал, с адаптив драйв и актив стииринг. Но задължително провери дали му е отстранен лекия фабричен дефект в рейката.

Американските БМВ-та нямат гаранция в БГ.

Коментар

Х 5 трябва да е SD модификация с праговете и раздувките по калниците.А МЛ-320 спорт пакет с иноксовият интериор.Но и двата автомобила с всички екстри държът все още висока цена в Германия .

Коментар

За предпочитане дизела да е новия,или по точно този с 218к.с.,а не с 184к.с.,защото стария има проблем с автомата.А МЛ тва е ебати гаврата.
            '98г. Mitsubishi Pajero II 2.8tdi Super Select къса база фейслифт
            '95г. Mitsubishi Pajero II Super Select къса база - за "лек" offroad - coming soon :)
            И разни BMW-та...

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
              Х 5 трябва да е SD модификация с праговете и раздувките по калниците.А МЛ-320 спорт пакет с иноксовият интериор.Но и двата автомобила с всички екстри държът все още висока цена в Германия .
              А ако не държиш на дизела, има един хубав МЛ- 6,3 АМГ в "Инс-Деливери" на доста добра цена за този модел...

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
                А ако не държиш на дизела, има един хубав МЛ- 6,3 АМГ в "Инс-Деливери" на доста добра цена за този модел...
                http://www.ins-delivery.com/cgi-bin/...viewcar&id=656 Ама побързай,че е без пари да не те изпревари някой то сега 280к к'во са
                NGO "SPORTS CLUB ЕXTREME RACING"

Коментар

Колега,карал съм служебни и двете марки Х5 е в пъти по добро от МЛ.Но му е малко по скъпа поддръжката.Все пак с две ръце гласувам за бензинов Х5
                  Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Става въпрос за МЛ 320 ЦДИ 224 кс .от 2006г. И за цена 30.000 евро.7G-tronic и спортпакет . Според мен е добра цена за това качество.А BMW-2007 с 235кс. е с 10.000 евро по скъпо явно е по добро.

Коментар

Първоначално публикуван от Смилен Преглед на мнение
                      http://www.ins-delivery.com/cgi-bin/...viewcar&id=656 Ама побързай,че е без пари да не те изпревари някой то сега 280к к'во са
                      Само дето не е този, но важното е, че си си направил труда да провериш....

Аман от прибързани заключения...

Коментар

Определено Х5! Много по-еластичен двигател, по-стабилен, по-як. Това е мнение на много хора, както и на търговци. МЛ е по-скоро "дамски", а Х5 си е хулиганя на пътя.
                        Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Калинка този го вземи ти аз ще купя по евтин ,че нямам възможност за такъв.

Коментар

Бавареца
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
                              Калинка този го вземи ти аз ще купя по евтин ,че нямам възможност за такъв.
                              Брат, цената на този който коментирам е 118 х преди пазарлъка. Колегата бутна темата в неправилна насока...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X