Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каквa кола 4х4-Legacy;Passat-4motion;320xD;Superb

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каквa кола 4х4-Legacy;Passat-4motion;320xD;Superb

Ще пусна 2 теми, тъйкато не знам какво все още искам за себе си , кола или повдигнато комби с 3 см повече клиренс, което много модерно в момента, но и все пак по-приложимо за псевдо офроуд разходки сред природата.Повдигнатите съвременни автомобилчета имат и по големи и висчки гуми, което също е плюс за БГ, страна без нормални пътни условия.Та за да не ставам многословен ви цитирам следните модели, а вие кажете какво мислите за тях. Постарал съм се да ги класифицим в относително еднакъв клас и ценова група, съобразил съм ги и с финансовите си прагове и социални възгледи, така че вашите съвети биха били много приятно допълнение към моите разсъждения.
    Най-вече ме интеруса какво мислите за четворното задвижване на колите, читаво ли е за лоши условия, сняг , кал,и също какво е тяхното поведение на пътя, стабилност в завой, окачване , комфорт, шумове и други субективни впечатления
    Визирам автомобили:
    -Субару Легаси-любима марка
    -Фолкс Пасат 4 моушън-не знам добро ли четврното му
    -БМВ 320д Х-драйф-много ми е скъпо , но пък ме кефи доста
    -Шкода Сюпърб-пак се чудя за качествата на предаването му

До: Каквa кола 4х4-Legacy;Passat-4motion;320xD;Superb

Явно нямате мнение по въпроса.
    Поне ме светнете, кое според вас ще се държи най-добре на различни условия-сухо, сняг или мокро.Пасата и Шкодата не са ли с Халдекс, който се води по-конпромисен за четворно, колко е предавателното отношение, преден/ заден мост и т.н.
    Шкодата е сравнително нов модел, може би нямате наблюдения, БМВ е много добро , но струва над 70к, така че може би ще се откажа. Субару съм карал , доста ми хареса, малко друса и недозавива на мокро , но с повече газ ситуацията се управя.Пасата пък се води доста капризен и чуплив, дали и Шкода няма да е така, все пак са братовчеди.
    Кажете ако се сещата и за други подобни машини 4х4, но май-няма, особено до 60К.

Коментар

До: Каквa кола 4х4-Legacy;Passat-4motion;320xD;Superb

За Пасата има писано тук. В техническо отношения Супърба (стария модел) си е Пасат, удължен с 15 см. и леко променена визия и салон. Не знам дали има версия 4х4.
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X