Обява

Свий
Няма добавени обяви.

молба за съвет Grand Vitara/Honda CR-V/RAV 4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• молба за съвет Grand Vitara/Honda CR-V/RAV 4

Здравейте,
    След преглед на форумите ограничих избора си до горните три марки, за предпочитане дизелов вариант. Автомобилът ще се ползва предимно градско - София и хълмист град, със снежна зима без сериозно почистване на снега, по-рядко извънградско до 400 км и риболов 2-3 пъти годишно. Спирам се на автомобил 2006 г. от ФРГ. Тъй като нямам възможност за тест-драйв се интересувам от вътрешното пространство на трите марки - аз съм 1.85 м висок (чел съм официалната информация). За сега фаворит е хондата, но моля за мнение от собственици на трите марки. Благодаря предварително.

До: молба за съвет Grand Vitara/Honda CR-V/RAV 4

Взимай хондата и не му мисли, карал съм рав 4 хондата от 2000г и сегашния модел 2008г. по добра е от тойотата и а от витарата да не говорим. Но да уточним 4е ако много много не излизаш извън пътя, за сняг , дупки кално и мокро е идеална .Имам и гранд витара 2005г много проходима но не е комфортна за ежедневна употреба.

Успех
    Grand Vitara 2005g- за работа
    Honda CR-V 2.2 2008- грижа се за нея
    Lexus RX200t -2016г.-евридейката

Коментар

До: молба за съвет Grand Vitara/Honda CR-V/RAV 4

Хондата има прекрасен дизелов двигател.Много здрав, еластичен и икономичен. Витарата е по.проходима, но по-шумна. Ако караш повече извънградско. Rav-4 скъпа, некомфортна, не на толкова високо ниво. Единствено изглежда не лошо на външен вид.
      Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X