Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гранд Чероки 2.7 2004 или Теракан 2.9 2004

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гранд Чероки 2.7 2004 или Теракан 2.9 2004

Здравейте,разбирачи! Въпрос към QUADRA и компания- съвет за машина, която ще движи смесено градско и извънградско и 10-20% офф...Гранд Чероки 2.7 2004 или Хюндай Теракан 2.9 2004 - ще ги търся с възможно повече екстри и задължително автоматик

До: Гранд Чероки 2.7 2004 или Теракан 2.9 2004

Разбира се ,че Гранд Чероки 2,7Цди много здрав и достатъчно висок и без лифтове,с двигател на Мерцедес също изключително здрав,вътре широк по американски,много удобен джип,мотора търпи софтуерни чиптунинги и след интервенцията *(която на черно струва около 300лв) направо излита.Успех в избора..........а знаеш ли какво е Таракан на руски?.....бръмбар,буболечка. надявам се съм ти помогнал
    [FONT=Comic Sans MS]
    [/FONT]

Коментар

Благодаря за съвета! Предполагах такива отговори, но все пак да питам...А може ли да ме насочите за евентуални капани и уловки по джипката...

Коментар

колега TSONKO,
        1. Teracan > terra (земя) + can(хан),
        2. За сравнения и мнения нека да дават колеги които имат преки наблюдения и върху двата модела, а не да правят псевдо руски преводи !

не виждам с какво помогна на колегата.
        Черокито не е ли със самоносещо шаси ?
        Ще се опитам да кажа аз какво знам за Теракана.
        Теракана е на рама.
        двигателя е корейска разработка, мощен и еластичен. единственият проблем за който се споменава ( в руските форуми) е горивната система. просто не търпи вода. то пък кой ли комън реил търпи !
        ходова част здрава и не много скъпа. най смешното е че частите му са по евтини отколкото на Tucson и Santa FE.
        Вече до колкото знам няма да се произвежда в този си вид ( с рама).
        вътре е с много добра сглобка. за предпочитане е плюшен салон. кожата не е с добро качество.
        вози не много меко.
        разход окло 10 на сто смесен.
        има вариант AWD , и с ръчно влючване на предния мост.повечето са с LSD диференциал.
        за това се сещам. дано да съм бил полезен.
        GW Steed5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X