Здравейте,разбирачи! Въпрос към QUADRA и компания- съвет за машина, която ще движи смесено градско и извънградско и 10-20% офф...Гранд Чероки 2.7 2004 или Хюндай Теракан 2.9 2004 - ще ги търся с възможно повече екстри и задължително автоматик
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гранд Чероки 2.7 2004 или Теракан 2.9 2004
Свий
X
-
До: Гранд Чероки 2.7 2004 или Теракан 2.9 2004
Разбира се ,че Гранд Чероки 2,7Цди много здрав и достатъчно висок и без лифтове,с двигател на Мерцедес също изключително здрав,вътре широк по американски,много удобен джип,мотора търпи софтуерни чиптунинги и след интервенцията *(която на черно струва около 300лв) направо излита.Успех в избора..........а знаеш ли какво е Таракан на руски?.....бръмбар,буболечка.надявам се съм ти помогнал
[FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]
-
До: Гранд Чероки 2.7 2004 или Теракан 2.9 2004
колега TSONKO,
1. Teracan > terra (земя) + can(хан),
2. За сравнения и мнения нека да дават колеги които имат преки наблюдения и върху двата модела, а не да правят псевдо руски преводи !
не виждам с какво помогна на колегата.
Черокито не е ли със самоносещо шаси ?
Ще се опитам да кажа аз какво знам за Теракана.
Теракана е на рама.
двигателя е корейска разработка, мощен и еластичен. единственият проблем за който се споменава ( в рускитефоруми) е горивната система. просто не търпи вода. то пък кой ли комън реил търпи !
ходова част здрава и не много скъпа. най смешното е че частите му са по евтини отколкото на Tucson и Santa FE.
Вече до колкото знам няма да се произвежда в този си вид ( с рама).
вътре е с много добра сглобка. за предпочитане е плюшен салон. кожата не е с добро качество.
вози не много меко.
разход окло 10 на сто смесен.
има вариант AWD , и с ръчно влючване на предния мост.повечето са с LSD диференциал.
за това се сещам. дано да съм бил полезен.GW Steed5
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар