Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Завръщане в редиците ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Завръщане в редиците ...

Какви ЖПС-и бе колеги, какви 5 лева, не се заблуждавайте. Жена ми е в застрахователния биснес и покрай нея какво ли не съм видял, ето и джипката е по тая линия - писал съм в раздела... Няма сигурно у нас, поне не с безсмислени джаджи, ЖПС-а работи в нормална държава, тук освен да имаш джаджата и да си платиш таксите, нали някой трябва да си гледа работата... Колко хора със СОТ бяха обрани? Колко народ със скъпи коли изпищя? Лятото от Х5-цата на съседа ми - паркираше до мен в подземния гараж беше останал само ЖПС-а да се търкаля на земята, уж бил на тайно вясто Пазача в будката го заплашили с оръжие и след 5 минути авера с джипа минал да вземе заплашващия... Съседа имаше връзки в полицията понатупаха тоя-оня , намериха я изоставена. Да ама нямаше връзки в прокуратурата и докато му обяснят че трябва да плати еди колко си на еди кой си за да я върнат и докато му уври главата че ако не се навие ще изгние в районното... я откраднаха... от пред районното, явно са видели, че тоя не поддава...
    Това е, мафиотска ни е държавата, така че или влизаш в данса като всички - при правилните хора, или си заникъде, с глава стена не става да рушиш... Пък като дойдат избори си правиш сметката (макар вече май е късно .. влака мина)
    Булинс, Булстрад, Армеец, ДЗИ все едно, просто трябва да я пазят мутрите, ако не си платиш рекета биваш смазан. Дженерали са европейска компания, тук ОЩЕ не виреят. Дано не е задълго....
    Galoper Exceed V6 3.0 1998 къса база

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X