Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LANCRUISER/ PATROL/ G-CLASS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: LANCRUISER/ PATROL/ G-CLASS

Първоначално публикуван от ivock Преглед на мнение
    Коя година са "най-младите" екземпляри за мотори без електроника при ТЛК и Патрол?
    Патрула до 97 г. - Y60. Тойотите са много. 70-та серия. Някои още се произвеждат. Виж 70-та и 73-та серия. С 2.4ТД и 3,0ТД. Последните са до 95г.

П.П. Ама имай в предвид че на асфалт не са бегачки. Повече са за ОФ.

Коментар

Според мен вземи Нисана,каквото и да говорят за двигателя му,не е задължително на теб да ти се случи,а може и да се случи с някой от другите кандидати,така че пак ремонт.И още една опция - защо не си потърсиш Тойота 80-ца.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
        Патрула до 97 г. - Y60. Тойотите са много. 70-та серия. Някои още се произвеждат. Виж 70-та и 73-та серия. С 2.4ТД и 3,0ТД. Последните са до 95г.

П.П. Ама имай в предвид че на асфалт не са бегачки. Повече са за ОФ.
        2.4тд на 7-ма серия на Тойота не предлага особена динамика на асвалт, да, но 3.0тд-то е много по-добре. Много.

Иначе възможно най-новите тойоти, които могат да се намерят тук или в Европа (защото например в Австралия се продават нови тойоти, които са онези стари коне от 90-те с малко нововъведения) са:

Ленд Крузър 7-ма серия, произвеждани до 1997г. Съответно light duty (разпознават се, че са на пружини) с 3.0тд е най-добре. Heavy duty (на ресьори) с 4.2д (атмосферен дизел) - 1HZ.
        Ленд Крузър 80-та серия, произвеждани до 1997. 4.2д и тд в различните му варианции от ~130к.с. до към 170.
        Ленд Крузър 105 - с 4.2д (атмосферен). Произвеждани са и в последните години.
        Новата 7-ма серия на Ленд Крузър с 4.2д (1HZ) и V8 дизел. Има доста 2ра употреба в Германия на по 2-5г. И в момента се продава като нова, но не и тук. Дълга база, отпред на пружини, отзад на ресьори, разкош.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
          ...
          Дълга база, отпред на пружини, отзад на ресьори, разкош.
          Ще черпя! Оправи ми настроението.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
            Ще черпя! Оправи ми настроението.
            Наздраве! Разгледай тук.

Коментар

Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнение
              А колега другите модели каръл ли си ги,че да давъш обективно мнение.
              Колега ,да виждаш, че пише ,че другите модели не са хубави или ,че са хубави казвам ,че патрола не е лош джип .

Коментар

Първоначално публикуван от nasko76 Преглед на мнение
                Колега ,да виждаш, че пише ,че другите модели не са хубави или ,че са хубави казвам ,че патрола не е лош джип .
                Колега явно тука с този мой пост всички са помистлили,че съм тръгнал да се заяждам.А уви не е така.Просто ме извинете ако сте ме разбрало погрешно.
                [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
                [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
                [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
                [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X