Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бензин или Дизел...

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бензин или Дизел...

Колеги, аз не мога да разбера какво е това вманиячаване на 99 процента от българите в полза на бензиновите коли!!! Било то джипове или леки коли...Нафтата била по-скъпа , дизела бил по-труден за обслужване, не палели зимно време...все от тоя род неща! На мен ми е много странно, при положение че дизела харчи поне 25 процента по-малко в сравнение със равен по кубатура бензинов мотор на каквато и да е кола. не мислите ли , че разликата от цената се покрива от това!!! Второ, някой чувал ли е за въртящия момент(кг/м) и че на дизела е много по-голям( и защо няма вече(почти) бензинови камиони) на каквито и да било обороти. Аз живея в чужбина и мога да ви уверя, че на всеки 100 коли 90 са дизел, а пък не мисля че ония са такива глупаци...Лично карам Ксантия ТД 99 година и мога да ви кажа ,че пали и в най-големия студ тук в БГ от четвърт оборот. С 20 лв нафта карам 1 седмица из града , а със Ферозата 1-2 дена!!! Ами, не знам... Моля ви, не искам да обиждам никого! Просто споделете...
    Your conscience is all you can take to your grave.

До: Бензин или Дизел...

Темата,колега,е много обширна.Аз лично предпочитам дизел от старите без електроника,който лично за мен е по-лесен за поддържане и обслужване от останалите,вкл. и бензинови.Иначе има много и за,и против и за дизела,и за бензина.

Коментар

Старите шофьори някога казваха дизел за работа, бензин за удоволствие. Не, че ми пука де, аз си карам на газ......

Коментар

Тази тема е отваряна вече незнам колко пъти във форума и сега ще стане една кавга бензин срещу дизел не е истина,ще се почне еди кое си с по повече въртящ момент,незнам си кое си с по голем разход,а истината всъшност е някъде там.Всеки кара каквото си иска и бензина и дизела имат и предимства и недостъци не ми се изброява сега.Аз предпочитам бензин по ми пасва на начинами на каране и на уменията ми за поддръжка изглежда ми по прост и надежден но това е мое мнение.
        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
        тел.088четири 9едно9 4нула4
        -------------------------------------------------------

Коментар

Според мен е в зависимост от човека , никой неможе да ти каже какво да караш бензин или дизел.Аз съм привърженик на бензиновите машини , и бензина и дизела има +/- така че ... както казах по усмотрение на човека който го взима , предпочитания и тн.
          三菱帕杰羅
          Цитат:"Нямам Хоби Без Двигател" еми и аз така ...

Коментар

Заключвам темата защото този по този въпрос има писано много и е по-добре първо да го прочетете и после да откривате нова тема...

Можете да почнете четенето оттук да речем:
            Дизел, бензин или газ?
            VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X