Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mitsubishi Pajero 2 vs. Toyota Land Cruiser

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Mitsubishi Pajero 2 vs. Toyota Land Cruiser

Колеги кои е по добрия джип:
    Mitsubishi Pajero 2-дълга база,дизел 2.8,автоматик,климатик,96-98г.(почти всички екстри)
    или
    Toyota Land Cruiser-дълга база,дизел 3.0,автоматик,климатик,96-98г.(почти всички екстри)

Двете коли са с десен волан!

Джипа ще се кара зимата, по заснежени пътища, лятото около язовирите, общо взето няма да е за някакъв сериозен off road.
    Кои дава по добър разход, кой се държи по добре на пътя, кой има по-евтини части, съответно на кой се обръща по-лесно волана. Всякакви коментари са от полза.
    '98г. Mitsubishi Pajero II 2.8tdi Super Select къса база фейслифт
    '95г. Mitsubishi Pajero II Super Select къса база - за "лек" offroad - coming soon :)
    И разни BMW-та...

До: Mitsubishi Pajero 2 vs. Toyota Land Cruiser

За обръщане на волана забрави. Паджерото не е лошо, само че, "накрая всички си купуват тойота". Предлагам да прочетеш всичко в подфорумите "Митсубиши" и "Тойота" а после питай по конкретно какво те интересува.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

До: Pajero 2 vs. Toyota Land Cruiser

Еми аз изчетох всичко и за Mitsubishi и Toyota но немога да реша,казват,че Toyota била краля ама........

А за волана само в краен случаи ,при случаи че са автомат,а и съм карал и не ми е проблем.Ама ако има хора които се занимават се пак.
      Toyotaта ще доиде в БГ около 8000 а е със всички възможни екстри,гледах с ляв волан автомат с екстри под 20000няма..........
      '95г. Mitsubishi Pajero II Super Select къса база - за "лек" offroad - coming soon :)
      И разни BMW-та...

Коментар

До: Pajero 2 vs. Toyota Land Cruiser

Първоначално публикуван от Bavarcho Преглед на мнение
        Еми аз изчетох всичко и за Mitsubishi и Toyota но немога да реша,казват,че Toyota била краля ама........

А за волана само в краен случаи ,при случаи че са автомат,а и съм карал и не ми е проблем.Ама ако има хора които се занимават се пак.
        Toyotaта ще доиде в БГ около 8000 а е със всички възможни екстри,гледах с ляв волан автомат с екстри под 20000няма..........
        Ами краля е.
        Има хора които се занимават наистина, ама за качествено обръщане на тойота ти трябва почти още една тойота и пак не е истинско. Така че като си калкулираш всички разходи и нерви, не си струва. Изкачат и 90тки с ляв волан за малко пари. Това си е голям кораб, налагало ми се е да карам такава с десен волан, и си е голяма мъка, да не говорим че е и опасно.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

До: Mitsubishi 2 vs. Land Cruiser

Тази кола ще е втора,имам БМВ 5ца 2001г. със спортно окачване и не става за целите които ще е джипа.
          Колата няма да е за дъдъг път,просто обичам да ходя на риба и с ниска кола не става пък зимата обичам да карам ски и с задното се си е работа.
          И разни BMW-та...

Коментар

До: Mitsubishi Pajero 2 vs. Toyota Land Cruiser

Абе то за гората волана няма значение,един приятел смени един автовоз със десен волан,джипари набори на хипитата,из баирите и горите казанлъшки
            Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
            feikot@abv.bg
            Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X