Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ферозата или Паджеро - много плюсове, много въпросителни....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ферозата или Паджеро - много плюсове, много въпросителни....

Даже бях го пуснал за продан/за 5500/ и се отказах! Ако искаш си даи парите за ляв волан от Италия- виждал съм същите,без половината екстри,издухани за двоино повече пари,но с "правилния" волан.Пожелавам ти да събереш пари за Макларън Ф1 с волана в средата,да видим какво биха те посъветвали тогава във форума и в КАТ!

Коментар

Ами ето за това говоря и аз ,ама бетонените глави , с арматура от миналия век.няма нищо лошо в това,все пак точно този вид бетон е запазил и част от Българската идентичност.Много добри автомобили,които не са карани от разни шиптари,в Япония нещата са докарани единствено до префекност(напоследък и в Щатите има подобна тенденция).Купувал съм си и кола от Норвегия-никаква ръжда-само чист дъжд и сняг-огромна разлика с шведските коли,но за жалост цените са убийствени там.

Коментар

Първоначално публикуван от ixeos Преглед на мнение
        Това, че не си чувал подобно нещо, не означава, че подобно нещо няма:

http://en.wikipedia.org/wiki/Driving...litary_transit

Недей да заблуждаваш, че няма вариант да се забрани регистрацията на обратни в БГ. Това се е случило вече някъде в ЕС. В момента някои регионални КАТ се мръщят да регистрират обратни, въпреки, че няма изрична законова забрана. Освен това в света една трета кара в лява лента, а не половината. Нали знаеш какво е демокрацията - господство на мнозинството и потисничество на малцинството .
        Аз иазобщо не заблуждавам и в двата случая става въпрос за коли преди '93 или 91 година-никой не желае скраб в двора си,бил той лефт или райт хенд драйв.Best regards.

Коментар

Последно-Вени да си "забърше"бричката Паджеро и ако не му хареса,ще му я откупя на цената,която е платил.

Коментар

Пък и колата не е за цял живот-нали това казва и Вени-като не ти аръдисва-продаваш или подаряваш.В краен случай-скраб-ярд.

Коментар

Прав си,дори за части си струва! Но по принцип,от там са на малко километри,и има мнооого хляб в тях.А с този плюш е направо мечта,климатроника е удобство,на фреон 12 са старите ,а товари много.Удобни трети ред седалки!Ако не си екстремист,проходимост -предостатъчна!Купуваи! В една друга тема показах и цени,от Англия и България,части има.Слагаи му едни 31",и караи!

Коментар

Пожелавам ти да събереш пари за Макларън Ф1 с волана в средата,да видим какво биха те посъветвали тогава във форума и в КАТ!
                ех, котьо....

дай Боже всекиму,
                ако си купя McLaren F1, ще си купя и един КАТ - за частна употреба, заедно с катаджиите, и палките дори...

за форума - безплатно !!!
                и отстъпки - за количества

Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнение
                Ами ела ми на гости и ще караш колкото ти е неонходимо.Пък и кабернето ми вече е в час за злоупотреба.
                много примамлива оферта....

не съм винен ценител, щото не ми разрешават докторите..

ама експеримента...

пак няма да се спи тая вечер, ех, мама му стара...

ама май вече почвам да формирам някаква позиция..
                и тя не е в полза на кралицата...

ама позицията не е окончателна....

БУРИДАНОВОТО МАГАРЕ - ето ме на....

що все на мен такива дертове, бре хора?
                или гроздето кисело, или е с десен волан чепа на бурето...

няма пълно щастие

няма никакво щастие на тоя черен свят....

tuni, къде си, бре подпалвачо на мераци?
                ако си близко до Филибето - лошо - ще ме навиеш веднага
                ако си далече - ще ме навиеш със закъснение..

е това не е живот, бре хора.....

не, не, не...
                Последно редактирано от Veni1; 15-12-08, 20:06.

Коментар

А,ама то си има! Значи-караи!

Коментар

Направо изглежда супер,много запазен екземпляр!Аз заминавам януари за Англия,ще си докарам още едно такова,като се връщам!

Коментар

Ако може и аз да изкажа скромното си мнение, значи колега и аз като теб воден от желанието си за евтина кола гледах подобно Паджеро даже по -наточено със сите екстри дет се сетиш 3ка бензинец покарах го и учудващо за мен се справих се едно съм карал курсове за шофьор на кола с десен волан и също като теб залетях и не спах няколко нощи и до днес като се знам каква риба съм не знам какво ме спря да не го взема. Та както и да е споделих на приятел офертата той отишъл гледал и взел, дотук добре машината добра но окръга е Враца в КАТ му разказаха играта тук е мястото да вмъкна че човека е полицай цял живот и е на ти с материала но колегите му стриктни 3 месеца се влачи по КАТ кви ли вратки не прави фарове се сменяха це едните биели насам другите натам вече е с номера, а аз през това време съсипах гумите и ходовата част на едно Терано грозно и с не чак толкова екстри. Решението си е твое ако те влече вземи го лошото е че после трудно ще го продадеш.

Коментар

благодаря ти

Никога не съм бил полицай...
                        нямам връзки там...

нямам намерение да си продавам новозакупената играчка
                        и не съм автоджамбазин - вадя си хляба по коренноразличен начин

но трудно...

и затова питам....

много питам, и ....

и съм на двата полюса... едновременно.....

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                          благодаря ти

Никога не съм бил полицай...
                          нямам връзки там...

нямам намерение да си продавам новозакупената играчка
                          и не съм автоджамбазин - вадя си хляба по коренноразличен начин

но трудно...

и затова питам....

много питам, и ....

и съм на двата полюса... едновременно.....
                          няма никакви проблеми все още в КАТ-за половин час ти я регистрират,важмото е да я имат в базата данни а не да търсите в интернет колко киловата е и т.н-вече 4 коли регистрирах-2 Терано и 2 ТЛК.На Острова в момента Паджерото е все още на стари цени,Ленд Круизърите скочиха със 100%,Нисана и Исузу 35-40%.
                          http://search.autotrader.co.uk/es-uk...9-53-61-64-67-
                          Последно редактирано от tuni; 16-12-08, 08:24. Причина: Допълнение с линк

Коментар

Джентълмени, темата май отива към закриване...
                            мислих, мислих и реших...

След като преспах ( то не беше спане, ами мислене и въртене ) и се отказах...

доста неща премислих, съобразих се с много мнения, и ...

и се отказах...

наличната джипка е минала за една година около 3 000 км, като преди това съм я обслужил, както трябва - масло в мотора, скоростите, раздатката и двата дифа
                            антифризи, гресиране, глезотийки....

това е една година начесване на мерака

Обаче , тази , дългата, колкото и да пише че е обслужена, докато не и видя чорбите, дето изтичат от нея, не вярвам..

и отново по пързалката - гуми, други гуми, лифт, камерка, мониторче....

на жена ми и е удобна - е, и на мен още ще ми е удобна (фъстъците отзад още са без право на глас)

и сякаш на десния волан му се събраха доста минуси...
                            и натежаха...

спирам, щото иначе не се трае - бях станал като буридановото магаре..

дотук

благодаря на всички за мненията и съветите

Коментар

Браво за смелостта.
                              И нали знаеш поговорката " Като губим не знаем какво печелим и...."

По това се различава умният от мъдрия човек. Умният се учи от грешките си а мъдрият от грешките на другите. Ти си мъдър.
                              Пийте червено вино! Дава здраве.
                              А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

Какви гуми,нали е с нови?Какъв лифт като 31" са му стандартните?С англииските документи регистрираш за 15 минути!В Англия техн. преглед се минава наистина,и с описване на реалните километри на всеки преглед-не като в Б.Г.-за 20 лева.Японска кола поддържана от японец и после в Англия-какво се плашите,незнам.И са евтини не заради волана,просто са си евтини!За 600 лева същата тук е 4-5000/Форд Ескорт,Опел Астра/да не изброявам/Пежо 406 дизел-2000 лева,2000 година/Ама ти си знаеш!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X