Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TOYOTA RAV4 или LAND ROVER FREELANDER

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• TOYOTA RAV4 или LAND ROVER FREELANDER

Здравейте, решил съм да си взема едно малко джипче за града и ме интересува кой от двата модела е за предпочитане като поддръжка и качество на изработка.Цената е една и съща на такива с десен волан производство 1995-98 година.Благодаря Ви.

До: TOYOTA RAV4 или LAND ROVER FREELANDER

Ами, аз съм малко предубеден, защото съм на RAV4-98г. и ако искаш игнорирай отговора ми. Мнението ми е- ако искаш кола, която да служи вярно и да не се разваля тва е RAV4.1. Потърси по форума има много оплаквания от FREELANDER. Иначе има много добра визия отвън. Ти решаваш.

Коментар

Витара

Ако държиш да е само от тез 2-те, тойота.

И ние Лр-джиите си признаваме, че всяко стадо си има мършата /сега да не ме набият колегите с фрииии, те трябва да са фрии и да не се стягат, но аз да си кажа/

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
        Витара

Ако държиш да е само от тез 2-те, тойота.

И ние Лр-джиите си признаваме, че всяко стадо си има мършата /сега да не ме набият колегите с фрииии, те трябва да са фрии и да не се стягат, но аз да си кажа/
        Ей сега те почваме ...
        Какво мога да кажа като съм с Фрилендър. Ако търсиш по-голяма и семейна кола колега "yavor44" избери Фрилендър. Доста просторно и удобно купе, ако търсиш кола само за града и катерене на бордюри и тротоари вземи Тойотата. По малка е, по тясна е и доста по-удобна за града.
        По повод проблемите с фрилендърите, донякъде е така! Наистина имат някои слаби места, за които можеш да прочетеш в Land Rover раздела. Има колеги които са случили на Фрилендъри без да правят каквито и да било ремонти. Просто ако го харесваш повече внимавай повече като го избираш! Отдели малко време да прочетеш 3-4 теми в Land Rover раздела и ще разбереш за какво говоря.
        Успех да случиш на кола каквато и да е тя! То е малко и до късмет!
        LAND ROVER Freelander 1.8 2000

Коментар

Благодаря Ви за бързите отговори.А ако добавим към трите модела едно Mitsubishy Pajero къса база 94 година то как е в сравнение с останалите.Джипчето ще се возим най често двама човека из града.

Коментар

Баща ми имаше Паджеро и да ти кажа големи ядове с него. Е вярно правиха му мотора и не го направиха както трябва и почнаха едни ходения по мъките. По новите екземпляри обаче май са хубави. За Рав4 - един познат има, наистина по-малко купе, проходимост не лоша, по-кофти дизайн, ако искаш си включи в списъка и Хонда CR-V. Иначе и аз съм собственик на Фрий и не мога да ти обясня с 2 думи, но прочети темите, ако си прегледаш виско муфата и тя е наред/иначе от нея заминава раздатка и става лошо/, общо взето няма други големи проблеми. Много добра возия, здрава предница и задница, става за черен път, имат Тракшън контрол, АБС, но не трябва да се насилва много в кал, гори и така натакък. Нисан X - Треил е доста добър вариант също, макар че не знам цената каква е, даже ако е подобна мисля, че Нисана е най-добре, но и Равчето става, Фрилендъра също.
            http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
            http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Все едно си чета мислите от преди година

Фрилендър - по-просторен, по-добра визия, Hill Descent Control, обаче: проблемен модел (виско, раздатка, бензиновия двигател, електрически проблеми), кофти сервиз със скъпи части в БГ

RAV4 - безпроблемен, обаче - няма дизел, тесен, по-грозен (това е до личен вкус де)

CR-V - по-безпроблемен от Фрилендъра, по-красив от RAV-а, но няма дизел и не знам как е с частите в БГ.

Ако сега трябва да избирам между тези трите, май ще избера Хондата. За Pajero не мога нищо да кажа, освен че имат достатъчно добра репутация.
              Поздрави

Коментар

Витара

Коментар

Първоначално публикуван от yavor44 Преглед на мнение
                  Здравейте, решил съм да си взема едно малко джипче за града и ме интересува кой от двата модела е за предпочитане като поддръжка и качество на изработка.Цената е една и съща на такива с десен волан производство 1995-98 година.Благодаря Ви.
                  Твърдо За Тойота!
                  Англичанина не е по-добър и създава проблеми.
                  Успех и късмет!
                  ________________________________________________________________________________________
                  Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                  HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

За градско сувче - карам Тигуанчето на Фау повече от месец - страхотия.
                    В същия ценови клас е и вече не се чака много.Икономично,пъргаво и здраво!!!

Коментар

Първоначално публикуван от hardevil Преглед на мнение
                      За градско сувче - карам Тигуанчето на Фау повече от месец - страхотия.
                      В същия ценови клас е и вече не се чака много.Икономично,пъргаво и здраво!!!
                      Малее... много му падна цената на това Тигуанче. Даже бих казал се "сгромоляса".
                      Човека търси десен волан 95-98г.
                      А как го разбра че е здраво за един месец?

Коментар

Съжалявам не погледнах годината,помислих че пита за "четворка" 2008.
                        Определено старата изпитана Toyota.

Коментар

Благодаря на всички.Мисля да взема една Тоyota тъй като най ми допада и на външен вид.

Коментар

Първоначално публикуван от yavor44 Преглед на мнение
                            Благодаря на всички.Мисля да взема една Тоyota тъй като най ми допада и на външен вид.
                            Правилно си се ориентирал!
                            Късмет!
                            ________________________________________________________________________________________
                            Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                            HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X