Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Chevrolet Tahoe срещу Subaru Impreza WRX !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Chevrolet Tahoe срещу Subaru Impreza WRX !!!

Сравнение на несравнимите, много интересна статия, разрешение на детските спорове за кой е по-по-най!

http://www.off-road-drive.ru/index.p...20%E1%EE%E3%E0
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Настръхвам като си помисля какъв глас ще вади 8-цилиндривия Vortec, иначе на асфалт Субарото няма равно, още повече ако е мокър и хлъзгав. Извън пътя нещо не ги виждам и двамцата.

Коментар

Едното все пак е машина доказала се в бой, а другото е за радост на окото, ухото и за гъдел!

Коментар

Оказва се че и двете имат и силни и слаби страни, особенно показателен е теста с преодоляването на наклон.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

не разбирам руски, това WRX STI? Или само WRX
          Моя съквартерант имаше WRX,и се опитах да го надбягам.
          До 40-50 мили в час го изядох, но след това турбото си показа разликата и ме издуха
          На WRX STI по голямото турбо трябвало да докара почти двоино повече мощност. Но и със малкото турбо е жесток.
          Много е бърз.
          CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
          http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
          http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Първоначално публикуван от sharrko
            не разбирам руски, това WRX STI? Или само WRX
            Моя съквартерант имаше WRX,и се опитах да го надбягам.
            До 40-50 мили в час го изядох, но след това турбото си показа разликата и ме издуха
            На WRX STI по голямото турбо трябвало да докара почти двоино повече мощност. Но и със малкото турбо е жесток.
            Много е бърз.
            Поне си откровен,някои не си го признават.
            B+

Коментар

То ще бъде много глупаво да кажа че пикап надбягва wrx
              има ли такива????? ха ха ха
              CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
              http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
              http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Първоначално публикуван от sharrko
                То ще бъде много глупаво да кажа че пикап надбягва wrx
                има ли такива????? ха ха ха
                Няма значение дали е пикап,щом е хамериканско е номер 1.
                Според Куадрата.
                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Абе вие глупави ли сте или какво? Прочетее статията първо и после говорете. Субару за мен е култова марка, но след прочетеното взех доста да поохладнявам. И не заради характеристиките, ами заради това което се е случило със Субарото. А на Шарко ще кажа да не е на всяка манджа мерудия, без да знае какво става. Първо прочети и после говори. Субарата е само WRX, сиреч стандартна, докато Тахото е силно разпилено, с сериозен компресор и специално подготвено за бързо каране, при което почти е загубило офроадните си качества. Теста го провеждат изпитатели, които нямат нищо общо нито с американския нито с японския автопром. Пуснах този пост за да се позамислите малко, ама толкова елементарни коментари не очаквах. Хора, не бъдете толкова тесногръди. Май някои от вас спорят само защото като малки им е набито в главата че "Това е така, защото чичо Пешо, таксиджията така рече!"...

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                    Абе вие глупави ли сте или какво? Прочетее статията
                    . Пуснах този пост за да се позамислите малко, ама толкова елементарни коментари не очаквах. Хора, не бъдете толкова тесногръди. Май някои от вас спорят само защото като малки им е набито в главата че "Това е така, защото чичо Пешо, таксиджията така рече!"...
                    Е понеже чичо Пешо рече как е аз на сметка имам 7/седем/ Субару.
                    Кои съм счупил кои не няма значение.За мен това е една от най-трудно убиваемите коли.Това че на теста се е сдухала СК не значи
                    че всички коли са дефектни.Всичко се чупи,а шевролет най-много.
                    На юг от Панама славата на шевито е нещо средно м/у Москвич и
                    ЗАЗ от времето на Хрушчов.А там се карат много щото са най-евтини.
                    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                      Субару за мен е култова марка, но след прочетеното взех доста да поохладнявам.
                      Сега като видиш тук http://video.google.com/videoplay?do...q=lada&pl=true как я къса една самара на куортър майл съвсем ще охладнееш.
                      Не разбирам защо е толкова прехвалена STI. СК не съм чувал някой пък точно от Субаро да се оплаква, за разлика от а/куатро и мерц 4матик

Коментар

Субарата е наистина култов автомобил, и както казва Хънтъра почти неубиваем. И Шевролета е евтин и с много дефекти, съвършенно вярно. Но щом при Субару е възможен такъв заводски брак, вече не знам какво да си мисля, тази марка за мен е била еталонна винаги. Само че статията все пак не беше за това. Сигурен бях че ще предизвика полемика и ще раздели прочелите я на два лагера, но че ще са толкова елементарни коментарите не вярвах.

Коментар

За старите субару - наистина са неубиваеми (от опит го зная).
                          Новите все по-малко се различават от общоприетите тенденции в автомобилостроенето.
                          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter
                            Е понеже чичо Пешо рече как е аз на сметка имам 7/седем/ Субару.
                            Кои съм счупил кои не няма значение.За мен това е една от най-трудно убиваемите коли.Това че на теста се е сдухала СК не значи
                            че всички коли са дефектни.Всичко се чупи,а шевролет най-много.
                            На юг от Панама славата на шевито е нещо средно м/у Москвич и
                            ЗАЗ от времето на Хрушчов.А там се карат много щото са най-евтини.
                            значи, вкарвате ме в спор, в който доста време се старах да не участвам. по причина, че засягате 2 марки, лично на мене много любими. първото субару го купих 1990 год, куадрата може би го помни,макар че беше малък тогава. наистина трудно убиваем автомобил, с няколко много интересни технически решения. след това смених оше няколко, които окончателно ме направиха фен на марката. за съжаление обаче, тенденцията за производство на авто-еднодневки не подмина и субару - последните им модели се крепят общо взето на стара слава. форестъра е пазарен провал и синоним за некачествен автомобил ( говоря за тукашния пазар), импрезата - стандартно изпълнение - също. наскоро гледах някакъв сравнителен тест драйв на '06 импреза врх и '06 митсубиши ево. за мое голямо съжаление, импрезата издишаше по доста показатели. първия шевролет си купих 1994 и след леко разочарование се влюбих в марката. до сега винаги предпочитам да карам шеви. на база собствен опит категорично отричам че шевролет се чупи най много. освен това те произвеждат толкова голяма гама, че да слагаме всичко под един знаменател, базирайки се на мнението на хора на юг от панама ми се струва нелепо. естествено е модела, излязъл от магазина за $ 8К да се чупи, не вярвам някой да е очаквал вечна кола за толкоз пари. от друга страна - работното конче на америка - пикапите 1500 - 2500, блейзърите и др, служат вярно и дълговечно. така че, моля...
                            А на Шарко ще кажа да не е на всяка манджа мерудия, без да знае какво става.
                            остави човека, нека практикува български, позабравил го е
                            Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                            http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                            http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Е, разбира се че ти помня Субарите, даже се кефих как беше го боядисал онова с половин кутия червена боя и си беше перфектно. Тогава разбрах какво е качествена боя. А за малък...хубаво, макар че по това време вече имах първата Волга А онзи пясъчножълт Шевролет толкова ми харесваше, много му се кефех, нищо че беше с предно. Така че много добре те разбрах, идеята ми беше да вкарам темата тук да поразмътя малко закостенели мозъци, защото явно че и при мен се усеща такова нещо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X