Обява

Свий
Няма добавени обяви.

пикапите стават ли за оффроуд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• пикапите стават ли за оффроуд

стаа дума за 2002 и нагоре година
    имат ли критериите за проходимост .питам защотто вчера видях един пикам толкова висок че тряба да се качиш със скок в него

До: пикапите стават ли за оффроуд

Първоначално публикуван от denkata23 Преглед на мнение
    стаа дума за 2002 и нагоре година
    имат ли критериите за проходимост .питам защотто вчера видях един пикам толкова висок че тряба да се качиш със скок в него
    Е защо да не стават.Само са малко дълги особено американските.

Коментар

Стават си и нищо не им пречи, стига да са 4х4, щото при всички марки пикапи се предлага и 4х2. Даже май са и по-издръжливи, щото окачването им е правено да носи повече.
      ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
      lre-bulgaria.org

Коментар

СТАВА-зависи кои КАРА,и кои му гое купил....
        Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

говоря за пикапи мицубиши л-200,тойота хайлукс. и нисан навара.Гледах вчера ПЛДив една тойота такома такова високо чудо не бях виждал дали я е вдигал тоя човек дали си е фабрично така не знам ама беше много висока та за тва се и запитах по тоя въпрос,

Коментар

Денка, още ли не си взел нещо 4x4?

Коментар

Ми джипка, като джипка. Що да не става? Много дълга база. Става, стига да не се вреш в гъста гора и много тесни дерета. Другаде пък е по-добре от късите. Ама това вече е друга дискусия.
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

юандро взех 4х4 и то не едно ама пак не си седнах на задника сега искам нещопо яко и по мощно не знам кво ми стана уж исках една малка витарка само ейтака леко за лов за нивички ама после ми се иска нещо по голямо по мощно като мотор щото имам един бус 2002 2,5 тди дето е като изтребител и си представям кво е ако е джип

Коментар

Имай предвид, че точно трите по-горе изброени модели с 2.5 ТД двигателите си са бая спънати...
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от denkata23 Преглед на мнение
                    говоря за пикапи мицубиши л-200,тойота хайлукс. и нисан навара.Гледах вчера ПЛДив една тойота такома такова високо чудо не бях виждал дали я е вдигал тоя човек дали си е фабрично така не знам ама беше много висока та за тва се и запитах по тоя въпрос,
                    Сега... не се сърди, ама вземи се конкретизирай какво точно искаш.
                    Пуснал си маса теми, еди кое си става ли за еди какво си. 15 джипа, само за Кайен не си питал.
                    Кажи какво точно искаш и за какви пари?
                    Ще стане полезна дискусия.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X