Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте, въпрос за Нисан Патрол; ТЛК; Хамър H1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Здравейте, въпрос за Нисан Патрол; ТЛК; Хамър H1

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
    Тая тема е доста безмислена. Нека колегата почете малко във форума, да добие представа за това-онова и тогава да зададе по-смислени въпроси.
    Да ама маи на колегата не му се чете.

Коментар

Е може да е безсмислена темата, но е много показателна. Вижте как от Нисан и Тойота, които може да са примерно skyline и supra веднага се заядохте за хамъра, че няма място в гората. Нямам си идея да подхващам спор, но не мога да се въздържа да вметна, че горските пътиша по скоро са проектирани от виетнамки и зилове, отколкото от уаз-ки. И двете доста по-широки и тежки от Н1 пък се провират между дърветата
      П.С. Наистина не се заяждам, просто ме кефи как като се спомене Х.....р тук и става една - гоуфовете ряпа да ядат!
      Technical Rescue Direct - life lies in courage
      http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

До: Здравейте въпрос за Нисан Патрол; ТЛК; Хумър H1

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
        A каква е основната разликата между ТЛК 80 и 120?
        Първоначално публикуван от matev32 Преглед на мнение
        Незнам
        Нищо не става за гората, не е ли верижно и поне 40тона.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

До: Здравейте въпрос за Нисан Патрол; ТЛК; Хумър H1

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
          П.С. Наистина не се заяждам, просто ме кефи как като се спомене Х.....р тук и става една - гоуфовете ряпа да ядат!
          Не става на въпрос за заяждане........

Чавдар задава единствено правилния въпрос, който, според мен е първия на който трябва да да си отговори човека задаващ подобни въпроси....

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
          За какво "слизане от асфалта" става въпрос? Че има доста различни разбирания по въпроса ...
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Знам, че не е заяждане и аз само се шегувам. И нямах предвид въпроса на Чавдар. Виж пост #4
            Поздрави
            Technical Rescue Direct - life lies in courage
            http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
              ...
              Виж пост #4...
              Сега видях.
              Ами какво да му кажа? Купи си Хамър и няма да те остави на офроуд? Дай да видиме първо колко сервизно обслужване има, наличност и цени на консумативи и резервни части?
              После, вярно че има горски пътища от Виетнамки, но има и такива прокарани от типовете с УАЗките, дето са всеки ден в гората. Има и такива дето ги прокарват хардажиите.
              Колко хора карат в България Хамър офроуд? Каква е причината да не се кара? Едва ли е само цената. Нови Вранглери, ТЛК и Патрули има. А те не са по евтини. Има и по стари, но бая пипнати за не по малко пари. Кой и на базата на какъв опит би се наел отговорно да препоръча Хамъра?
              А може би наистина някой трябва да се изхвърли и да каже: Става, номер едно е, взимай го!
              Да има един. Да видиме за какво става въпрос. Щото така се очертава да спориме до безкрайност.
              Последно редактирано от Аndro 160; 23-11-08, 22:10.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X