Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хюндай"Галопер"vs Митсубиши"Паджеро"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хюндай"Галопер"vs Митсубиши"Паджеро"

Здравейте,
    Интересува ме каква е разликата м/у Хюндай и Митсубиши(2,5D)-като надежност,качество на изработка,както и различават ли се цените на резервните части?Т.е.-коя от двете марки бихте препоръчали,и кои години на производство?
    Отскоро ми занавлезе идеята за една"жипка"къса база,но нищо не вдявам от този тип возила!
    Благодаря предварително за всички компетентни отговори!
    много автомати-слаби резултати!

До: Хюндай"Галопер"vs Митсубиши"Паджеро"

частите са 90% еднакви, но цените се различават... а и за мицу-то има страшно много менте части...
    Предимство на Хюндаите е, че са по-нови като години /съответният модел Паджеро е бил спрян от производство, когато са започнали да правят Галопер 2/

моят съвет е да търсиш максимално нов и запазен екземпляр с кожен салон /голямо предимство при почистване спрямо обикновения/...

Намират се и много екземпляри със скрити /замаскирани/ дефекти, които трудно се откриват с преглед в сервиз - затова е важно да си сигурен в произхода на возилото...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

До: Хюндай"Галопер"vs Митсубиши"Паджеро"

Благодаря,Тедо!
      Харесал съм един Хюндай 2,5ТДИ,къса база,98г.,за около 8000лв.Двигателя ми се струва учудващо читав.Притеснява ме,че е "италианка",че е проблем да се кара(няма регистрация),и.... че се продава на Горубляне!Както препоръчваш е с кожен салон,който изглежда доста прилично!Е-без тест-драйв няма да я купя...не че знам точно за какво да се ослушвам,де,та ще видим...
      много автомати-слаби резултати!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X