Обява

Свий
Няма добавени обяви.

кое е по добре за лек оффроуд и лов

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: кое е по добре за лек оффроуд и лов

Офтопик взе да става, но бъркаш. Не ходя за мръвката... Аз самият произвеждам месо... Ловът за мен е спорт. Ловувам обаче в малка територия с чукари и дълбоки коловози и с лек автомобил не става въобще. Освен това в снеговете и деретата е по- друго да возиш прасенцето... И така, в този смисъл... Но Фронтерата се представя добре...

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
      не искам да обидя никой, може би като професионална деформация бъркам понятията ....
      Така си е .
      Друг е въпроса , че с темпа с който бълвате новоизлюпени ловци , последните взеха да наброяват повече от прасетата . Нищо лично де...
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
        Така си е .
        Друг е въпроса , че с темпа с който бълвате новоизлюпени ловци , последните взеха да наброяват повече от прасетата . Нищо лично де...

Не е точно така колега. Колкото повече ловци - толкова повече джипове брамчат в гората ... и прасетата по-лесно се ориентират накаде да се спасяват.
        Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

За лов е подобре пикап защото като се удари нещо се качва отзад без да те притеснява че ще изцапа , също така е добре след лова да се качат малко дръвца.
          0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Дай боже всекиму да се налага извозване на дивеча с пикапи!

Коментар

Първоначално публикуван от Georginenov Преглед на мнение
              Офтопик взе да става, но бъркаш. Не ходя за мръвката... Аз самият произвеждам месо... Ловът за мен е спорт. Ловувам обаче в малка територия с чукари и дълбоки коловози и с лек автомобил не става въобще. Освен това в снеговете и деретата е по- друго да возиш прасенцето... И така, в този смисъл... Но Фронтерата се представя добре...
              здравеите и аз за лов ползвам опел фронтера никаде несъм оставал махналсам задната седялка и има доста място самоче недостатака е в това 4е се разлива доста кръв по мокета и мири6е отвратително другиа проблем е в това 4е на карабината ми оптиката постоянно се удря заради липса на място отпред а на лов без джип не става за ходенето си има гоначи за мен наи подходящ е пикапа миеш с маркуча и няма и следа от кръв и козина но и тои си има недостатаци ,в гората е малко дълак и трудно се маневрира

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
              X